Na rozpáleném oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené kuřecí maso, osolíme, opepříme a zvolna pečeme.
2
Připravíme omáčku: nahrubo nakrájené žampiony podusíme na másle, vyjmeme, do zbylé šťávy přidáme víno s rajčatovým protlakem a vaříme. Když omáčka zhoustne, přidáme žampiony, pečené maso, zředíme vývarem a necháme prohřát. Na talíři sypeme sekanou petrželkou a obkládáme míchanými vejci.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
recepty 73
|26. 2. 2009 16:44
,,Poulet Marengo,,-do pravého patří ještě10dkg hrášku,10-12černých oliv,ještě o deci vína více a 1stroužek česneku...Francouz by si pochutnal s krajíci opečeného chleba.U nás máme k tomuto jídlu rád rýži.