Maso nakrájíme na nudličky, obalíme v solamylu a necháme chvíli uležet (stačí 10-20 minut). Maso zprudka opečeme na oleji, zalijeme omáčkou (soj. omáčka, zázvor, chilli), chvíli ještě maso restujeme, nakonec přidáme oříšky, promícháme a podáváme. Kdo má rád více šťávy, může přidat více sojové omáčky, případně ještě podlít vodou a podle potřeby zahustit solamylem. Vhodnou přílohou jsou hranolky nebo rýže.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Oldřich Gargulák
|20. 5. 2008 22:24
Promiňte, ale domnívám se,že upravené recepty by neměly být uváděny pod původními názvy.Možná by stačilo"Kuře Kung-pao se zázvorem"Je to podobné,jako bych smažený řízek z vepřového masa nazval Vídeňský řízek.