• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuře Kung - Pao
Napište svůj komentář k receptu

Kuře Kung - Pao

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 69
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Marináda:
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžička rýžové víno
    • 1,50
      lžička kukuřičný škrob
    • 400
      g kuřecí prsa
  • Omáčka:
    • 1
      lžíce ocet čínský černý
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • 1
      lžička omáčka hoisin
    • 1
      lžička sezamový olej
    • 2
      lžička cukr
    • 1
      lžička kukuřičný škrob
    • 0,50
      lžička pepř mletý sichuan
    • 2
      lžíce olej arašídový
    • 10
      chilli papričky sušené
    • 3
      ks pórek
    • 2
      stroužek česnek mletý
    • 1
      lžička zázvor - mletý
    • 0,25
      hrnek arašídy
    • zelenina mrket, paprika, fazolky, pak choi

Postup přípravy receptu

1
Marinování kuřete: Ve středně velké misce smíchejte sojovou omáčku, rýžové víno a kukuřičný škrob, dokud se kukuřičný škrob nerozpustí. Přidejte kuře nakrájené na kostičky a jemně promíchejte, aby se kousky celé namočily v marinádě. Nechte odpočinout 10 minut při pokojové teplotě.

RADA: VIDEO, jak naporcovat celé kuře

2
Příprava omáčky: V jiné misce smíchejte černý ocet, sojovou omáčku, omáčku hoisin, sezamový olej, cukr, kukuřičný škrob a pepř Sichuan. Míchejte, dokud se cukr a kukuřičný škrob nerozpustí a odložte na stranu.
3
Rozpalte arašídový olej na woku, přidejte chilli a smažte asi 30 vteřin, nebo dokud chilli papričky nezačnou černat a olej lehce vonět. Přidáme marinované kuře a smažíme, dokud nebude růžové, zhruba 2 až 3 minuty.
4
Přidejte jarní cibulku, česnek a zázvor a smažte asi 30 sekund. Nalijte omáčku a pořádně promíchejte. Přidejte arašídy, zeleninu – mrkev, papriku, fazolky, pak choi a smažte další 2 minuty. Vložte na talíř, přidejte rýži a posypte čerstvým pórkem - můžete servírovat.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí satay

Kuřecí satay

Kuře Huli-Huli

Kuře Huli-Huli

Sladké kuře Dakgangjeong

Sladké kuře Dakgangjeong

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Renáta | 1. 2. 2015 15:16

    Vyzkoušela jsem a musím ohodnotit ,,výborné". Jen jsem přidala více zálivky a podávala s jasmínovou rýži. Takže super oběd :-)

  • Shtipec | 30. 11. 2014 22:19

    Ďakujem, naozaj chutný recept. Zatiaľ najlepšie Kung-pao aké sa mi podarilo urobiť. Ako poznamenal Martin, tej omáčky nezaškodí spraviť viacej.

  • Martin | 27. 11. 2014 18:09

    Zatim nejlepsi recept na kungpao, miluju toto jidlo a prave ho jdu podle tohoto receptu jiz po nekolikate varit. Diky. Pouze delam vice zalivky, cca dvojnasobek :-P :-* :-*

  • Pavlínka | 6. 4. 2014 12:07

    Supeer, skvělé jídlo, rodina si na něj pošmákla!!! <3

  • martina | 10. 2. 2014 22:05

    Tak dneska jsem zkusila ten recept a měl úspěch,je to rychlé a opravdu výborné :-[

  • Lacime | 22. 11. 2013 17:46

    Moc dobré, jen jsem přidala ještě pórek a omáčky udělala o hodně více, nemáme rádi suchou rýži. Děkuji za recept :)

  • shinemari21 | 11. 7. 2013 13:44

    Tak co tak ctu tak to zvladne i lajk (matla) jako ja no snad to bude manzelovi chutnat O:-) a asi je vazne lepsi dat ten skrob jen muze mi nekdo poradit jaky:-/ ? Nejak sem zatim se skrobem nepracovalam

  • barbar connan | 5. 3. 2013 22:52

    Výborné,lehké,chutné :)

  • nico20 | 4. 1. 2012 18:54

    Vařila jsem přesně podle receptu a výborné....

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 24. 3. 2011 12:15

    Mám téměř stejný recept, je to výborné, foto přiloženo.

  • Anonymous | 16. 3. 2011 19:55

    jednoduche, rychle a velice chutne :-)

  • luciiik | 10. 3. 2011 18:57

    moc dobre :-)

  • MartikK
    MartikK | 11. 2. 2011 14:31

    Moc dobré.

  • Markéta | 20. 4. 2005 21:06

    Chtěla bych také napsat SUPER, ale....jak se má maso smažit?Hned zprudka,nebo pomaleji? Ať dělám co dělám, vždycky se mi mouka přilepí na dno a na mase nezbyde nic...

  • Petra | 28. 3. 2005 11:11

    Super!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Smažení Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Česnek Chilli papričky Cukr Kukuřičný škrob Kuřecí prsa Ocet Olej arašídový Omáčka Hoisin Pepř mletý Pórek Rýžové víno Sezamový olej Sojová omáčka Zázvor - mletý Zelenina

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Višňový šlehačkový dort

Višňový šlehačkový dort

Pribináček domácí

Pribináček domácí

Škvarkový chléb

Škvarkový chléb

Tvarohová bábovka IV.

Tvarohová bábovka IV.

Neobvyklý kuskus

Neobvyklý kuskus

Mřížkový koláč : pudinkovo-makový

Mřížkový koláč : pudinkovo-makový

Nejlepší vánoční krůta

Nejlepší vánoční krůta

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Medová žebra

Medová žebra

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

192
Jednoduchý salát z červené řepy
Jednoduchý salát z…
107
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
86
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
68
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
24
Krtkovy muffiny
Krtkovy muffiny

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Meghan se na Den matek pochlubila: Moje dva drahokamy

Meghan se na Den matek pochlubila: Moje dva drahokamy

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Kuře Huli-Huli
Kuře Huli-Huli
Kuře jako grilované
Kuře jako grilované
Kuře královny Kálí
Kuře královny Kálí
Kuře Lady Jane
Kuře Lady Jane
Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.
Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.
Kuře mnoha vůní
Kuře mnoha vůní
  • Recepty.cz
  • Kuře Kung - Pao
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact