• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuře Kung - Pao
Napište svůj komentář k receptu

Kuře Kung - Pao

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 69
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Marináda:
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžička rýžové víno
    • 1,50
      lžička kukuřičný škrob
    • 400
      g kuřecí prsa
  • Omáčka:
    • 1
      lžíce ocet čínský černý
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • 1
      lžička omáčka hoisin
    • 1
      lžička sezamový olej
    • 2
      lžička cukr
    • 1
      lžička kukuřičný škrob
    • 0,50
      lžička pepř mletý sichuan
    • 2
      lžíce olej arašídový
    • 10
      chilli papričky sušené
    • 3
      ks pórek
    • 2
      stroužek česnek mletý
    • 1
      lžička zázvor - mletý
    • 0,25
      hrnek arašídy
    • zelenina mrket, paprika, fazolky, pak choi

Postup přípravy receptu

1
Marinování kuřete: Ve středně velké misce smíchejte sojovou omáčku, rýžové víno a kukuřičný škrob, dokud se kukuřičný škrob nerozpustí. Přidejte kuře nakrájené na kostičky a jemně promíchejte, aby se kousky celé namočily v marinádě. Nechte odpočinout 10 minut při pokojové teplotě.

RADA: VIDEO, jak naporcovat celé kuře

2
Příprava omáčky: V jiné misce smíchejte černý ocet, sojovou omáčku, omáčku hoisin, sezamový olej, cukr, kukuřičný škrob a pepř Sichuan. Míchejte, dokud se cukr a kukuřičný škrob nerozpustí a odložte na stranu.
3
Rozpalte arašídový olej na woku, přidejte chilli a smažte asi 30 vteřin, nebo dokud chilli papričky nezačnou černat a olej lehce vonět. Přidáme marinované kuře a smažíme, dokud nebude růžové, zhruba 2 až 3 minuty.
4
Přidejte jarní cibulku, česnek a zázvor a smažte asi 30 sekund. Nalijte omáčku a pořádně promíchejte. Přidejte arašídy, zeleninu – mrkev, papriku, fazolky, pak choi a smažte další 2 minuty. Vložte na talíř, přidejte rýži a posypte čerstvým pórkem - můžete servírovat.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí satay

Kuřecí satay

Kuře Huli-Huli

Kuře Huli-Huli

Sladké kuře Dakgangjeong

Sladké kuře Dakgangjeong

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Renáta | 1. 2. 2015 15:16

    Vyzkoušela jsem a musím ohodnotit ,,výborné". Jen jsem přidala více zálivky a podávala s jasmínovou rýži. Takže super oběd :-)

  • Shtipec | 30. 11. 2014 22:19

    Ďakujem, naozaj chutný recept. Zatiaľ najlepšie Kung-pao aké sa mi podarilo urobiť. Ako poznamenal Martin, tej omáčky nezaškodí spraviť viacej.

  • Martin | 27. 11. 2014 18:09

    Zatim nejlepsi recept na kungpao, miluju toto jidlo a prave ho jdu podle tohoto receptu jiz po nekolikate varit. Diky. Pouze delam vice zalivky, cca dvojnasobek :-P :-* :-*

  • Pavlínka | 6. 4. 2014 12:07

    Supeer, skvělé jídlo, rodina si na něj pošmákla!!! <3

  • martina | 10. 2. 2014 22:05

    Tak dneska jsem zkusila ten recept a měl úspěch,je to rychlé a opravdu výborné :-[

  • Lacime | 22. 11. 2013 17:46

    Moc dobré, jen jsem přidala ještě pórek a omáčky udělala o hodně více, nemáme rádi suchou rýži. Děkuji za recept :)

  • shinemari21 | 11. 7. 2013 13:44

    Tak co tak ctu tak to zvladne i lajk (matla) jako ja no snad to bude manzelovi chutnat O:-) a asi je vazne lepsi dat ten skrob jen muze mi nekdo poradit jaky:-/ ? Nejak sem zatim se skrobem nepracovalam

  • barbar connan | 5. 3. 2013 22:52

    Výborné,lehké,chutné :)

  • nico20 | 4. 1. 2012 18:54

    Vařila jsem přesně podle receptu a výborné....

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 24. 3. 2011 12:15

    Mám téměř stejný recept, je to výborné, foto přiloženo.

  • Anonymous | 16. 3. 2011 19:55

    jednoduche, rychle a velice chutne :-)

  • luciiik | 10. 3. 2011 18:57

    moc dobre :-)

  • MartikK
    MartikK | 11. 2. 2011 14:31

    Moc dobré.

  • Markéta | 20. 4. 2005 21:06

    Chtěla bych také napsat SUPER, ale....jak se má maso smažit?Hned zprudka,nebo pomaleji? Ať dělám co dělám, vždycky se mi mouka přilepí na dno a na mase nezbyde nic...

  • Petra | 28. 3. 2005 11:11

    Super!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Smažení Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Česnek Chilli papričky Cukr Kukuřičný škrob Kuřecí prsa Ocet Olej arašídový Omáčka Hoisin Pepř mletý Pórek Rýžové víno Sezamový olej Sojová omáčka Zázvor - mletý Zelenina

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrachová polévka

Hrachová polévka

Rybí polévka II.

Rybí polévka II.

Dvoubarevné jablkové řezy

Dvoubarevné jablkové řezy

Česnečka po česku

Česnečka po česku

Pudinková bábovka mix

Pudinková bábovka mix

Gulášová polévka z kuřecích žaludků

Gulášová polévka z kuřecích žaludků

Palačinky s ovesnými vločkami a jablky

Palačinky s ovesnými vločkami a jablky

Lilkový tatarák

Lilkový tatarák

Karbanátky z brokolice

Karbanátky z brokolice

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

82
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
54
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
52
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
27
Batáty pečené v troubě
Batáty pečené v troubě
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se neobejde?
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se…
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
AHA.cz Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Ondřej Novotný o hře Kotkové: Nejpromarněnější šance všech dob!

Ondřej Novotný o hře Kotkové: Nejpromarněnější šance všech dob!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Další doporučené recepty:

Kuře Huli-Huli
Kuře Huli-Huli
Kuře jako grilované
Kuře jako grilované
Kuře královny Kálí
Kuře královny Kálí
Kuře Lady Jane
Kuře Lady Jane
Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.
Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.
Kuře mnoha vůní
Kuře mnoha vůní
  • Recepty.cz
  • Kuře Kung - Pao
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact