Smícháme všechny ingredience na marinádu a do ní nejlépe na dva dny naložíme kuře, krůtu nebo králíka. Maso potom naskládáme buď do ohnivzdorné mísy s poklicí nebo na plíšek, který přikryjeme alobalem, pečeme v troubě přibližně hodinu možná i více.
2
Podáváme s bramborovou kaší, hranolky, ale dobrá je i rýže s tou výbornou šťávičkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hela -
|11. 3. 2008 17:39
Martino, nevím, co vás vedlo k tomu reagovat po měsíci na můj příspěvek. Recept, který tu vidíte dnes, nemá s tím původním mnoho společného. Paní Kovářová v tom původním opravila překlepy, nesmysly, věcné chyby a hrubky. Tyto stránky se mi líbí, protože mají jistou úroveň a tu by měli udržovat i přispívající pisatelé.
Martina
|11. 3. 2008 08:14
Paní Helo,pokud doma vaříte,tak tyto překlepy Vás nemůžou vyvést z míry.Já to pochopila hned po prvním přečtení.Uvařila jsem to a je to výborné.
Michaela Peloušková
|28. 2. 2008 08:02
Omlouvám se za překlepy, ale bohužel nikdo není dokonalý i když by se našli ti, kteří si to myslí!!! Myslela jsem, že je to stránka s recepty a ne že se tu posuzují překlepy a slovní zásoba!!! A Katka: ano jsou to cibulky nakládané v nálevu
Katka
|23. 2. 2008 15:33
Nakladane cibulky - v kyselem nalevu??
Hela -
|22. 2. 2008 18:54
Ten komentář nebyl p. Lado na vás. Já jen že by neškodilo, kdyby ten, kdo recept zadává si ho po sobě taky přečetl, než ho odešle. A stejně mi chvíli trvalo, než jsem pochopila, co je plíšek. Nenapadlo by mě říkat píšek malému plechu.
Lada Kovářová
|22. 2. 2008 17:40
Opraveno, v tom množství receptů opravdu nestíhám vše kontrolovat dopodrobna.
Hela -
|22. 2. 2008 15:55
No, nevím, jestli tohle po sobě někdo četl, než to uveřejnil... Jaký plíšek, jaká růže, proč alobal pod poklici?