• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kuře kachna
Napište svůj komentář k receptu

Kuře kachna

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře kachna
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      ks kuře
    • 0,50
      kg kysané zelí
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kmín
    • 2
      dl pivo - černé
    • 2
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Kuře osolíme, naplníme propláchnutým zelím, vložíme do pekáče, ve kterém je hrubě pokrájená cibule a česnek. Posypeme kmínem, podlijeme pivem a pečeme doměkka. Během pečení podléváme vypečenou šťávou a pivem. Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře a la kachna II.

Kuře a la kachna II.

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře (kachna) s kaštanovou nádivkou

Kuře (kachna) s kaštanovou nádivkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petule B. | 15. 6. 2008 20:06

    Výborný recept. Zelí jsem ale dala do pekáče pod kuřecí čvrtky, šoupla do něj pár plátků jablka a bylo vynikající, jedno z nejlepších co jsem jedla! Podlévala jsem černým Kozlem a kuřecí čvrtky prošpikovala několika klínky slaniny. Chutnalo celé rodině.

  • Anonym | 2. 4. 2008 17:21

    Když tam dáte světlé pivo, není to ono. právě to černé dá tomu kuřeti chuť kachny...fakt!

  • Majka Rončáková | 1. 4. 2008 13:20

    Taky to dělám se světlým pivem, zelí dám dovnitř i do pekáče a pak je obě promíchám.Je to výborné

  • Lucia Drotárová | 29. 3. 2008 22:13

    Moc dobrý, pekla jsem v uzavřeném pekáči krom posledních 10 minut. Zelí jsem dala dovnitř i pod kuře, pod kuřetem bylo značně lepší :-) Kolem, na i do kuřete jsem poházela kousky slaniny...Příště dám zelí jen kolem a pod kuře, a cibuli dovnitř kuřete.

  • Věra Jirkůvová | 27. 8. 2007 13:07

    No komentáře jsou různé. Po velmi dlouhém váhání jsem to uvařila, bylo to chutné, ale s kachnou to nemá nic společného. Myslím, že když je chuť na kachnu, udělej kachnu a když na kuře udělej kuře ala kuře.

  • Eva P. | 23. 2. 2007 17:37

    Moc dobré, rychle a chutne, obzvaste pro milovniky kysaného zeli.Nemela jsem cerné pivo, dala svetlé a taky to bylo fajn.

  • Jaroslav Behenský | 14. 1. 2007 16:30

    Dávám 3. Ani nejlepší, ani nejhorší.

  • Lenka Michalová | 26. 11. 2006 22:22

    Dnes jsem ho udělala , moc nám to chutnalo

  • Zdeňka Nováková | 20. 11. 2006 11:42

    ještě chutnější je pokud do kuřete vložíme vydlabanou patku chleba, naplněnou sádlem. Sádlo se vsákne do chleby a ten pustí štávu, podobnou kachní chuti. To vše je výtečné

  • pavla mala | 17. 11. 2006 21:50

    vsem doporucuji velmi dobre

  • Renata | 17. 11. 2006 17:59

    Lenko Dobešová, dělám to podobně, ale ještě na zelí pokladu plátky anglické slaniny. To je pak vůně po celém bytě a ještě nikdy nic nezbylo.

  • Anonym | 26. 8. 2006 17:19

    Je to fakt skvělé!!!!

  • Anonym | 2. 4. 2006 21:23

    Výborné

  • Anonym | 21. 3. 2006 20:15

    Prom inte, uz sem si všimla - čeným

  • Jana | 21. 3. 2006 20:13

    Pivem podlít černým nebo světlým?

  • Luba | 20. 3. 2006 22:15

    Emilo Š. s těmi jablky nám to moc chutnalo, díky za nápad

  • Lenka Zavřelová | 24. 2. 2006 22:36

    Lenko Dobešová, já to dělám naprosto stejně jako vy. Je to výborné a zrovna zítra to bude na oběd.

  • Emilia Šípová | 9. 2. 2006 21:42

    Mezi zelí krájím ještě jedno či dvě (podle velikosti) jablka, změní to trochu chuť ale je to dobré

  • Fleur | 18. 9. 2005 10:33

    Výborné, jednoduché

  • Lenka Dobešová | 14. 8. 2005 07:38

    Já to dělám jinak.Nejdřív v hrnci osmažím cibuli na sádle pak jemně zahustím hl.moukou,odstavím,trochu zelí dám do hrnce na zelí pokladu rozčtvrtěné kuře (osolené,okmínované) a opět na kuře zbytek zelí,peče se 30 min. přikryté a po 30 min. zelí odsunu z kuřete a nechám dopéct než se kuře jemně zbarví.Je to výborné s knedlíkem.

  • igor skocdopole | 13. 8. 2005 20:23

    nic moc-mohlo to byt lepsi.

  • zuzana lechnyrova | 29. 3. 2005 12:26

    uz se tesim, az to vyzkousim. mame ale raeji zeli sladne nez kysele. muzu k tomu dat normalni sladke cervene zeli? dekuji za info.

  • anton dubicky | 3. 2. 2005 17:42

    uz som podobne nieco varil ale skuste ktomu pridat nakrajane platky jablka a ku koncu pecenia potriet kura karamelom.

  • Jára | 30. 11. 2004 13:53

    Dělám něco podobného.Zelí, anglická slanina, cibule a navrch kuře solené a hodně posypané grilovacím kořením.Přikryté peču.Příloha noky neboli hop do vody.

  • Luba | 30. 9. 2004 19:01

    Skvělé!!!!!!!!

  • Lubor | 18. 8. 2004 22:23

    Dával jsem i paprikovou klobásu do zelí a bylo také dobré, zase trochu jiné než jen se samotným zelím

  • Silvie Eisenbruková | 18. 8. 2004 20:05

    Moc doporučuji přidat do zelí, kterým kuře naplníme a rovněž do zelí, kterým kuře obložíme, jednu či dvě velice kvalitní čabajky. Jídlo, již tak vyjimenčné chuti, dostane další rozměr. Vřele doporučuji, v konečném důsledku se dá tímto vyhnout přidání sádla, ne každý ho má běžně v lednici.

  • laco | 10. 8. 2004 09:50

    Zeli se tam muz dat i pod kure - treba kilo

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:28

    Tak jsem úplně hloupá - tento recept má být kuře a lá kachna a já napsala recept na kuře a lá husa, ale ono to vyjde skoro nastejno.....

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:26

    Jerště jeden dodatek - já nedávám ani cibuli, ani česnek, pouze drcený kmín, to sádlo a černé pivo, nakonec ta jablka.

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:25

    Ještě maličkost - to pivo musí být černé, jinak to není ono a zapomněla jsem, že dávám lžíci sádla, aby to bylo opravdu jako HUSA!

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:24

    Tento recept znám, dělám ho už léta - sice trošku jiný postup a zelí dělám zvlášť. Celé to vylepším a zjemním na plátky nakrájenými oloupanýmí jablky (asi 2-3 menší), která přidávám ke konci, než oddělám vrchni pekáček, aby všechno krásně zčervenalo.

  • Soňa | 26. 7. 2004 11:18

    Necpu to zelí do kuřete,ale je to výborné.

  • Stáňa Nová | 21. 7. 2004 18:41

    Moc chutné

  • Pešek | 21. 7. 2004 11:14

    Jano, nemá Váš pes zvýšenou hladinu cholesterolu po takové dobrotě ?

  • jana | 21. 7. 2004 08:59

    Ja dávám kuřeti do břicha vydlabanou patku chleba naplněnou sádlem, tu po upečení servíruju psovi

  • Dana Slánská | 13. 7. 2004 06:58

    Vynikající a chutná báječně, mám zařazeno do oblíbených receptů

  • marco ramundo | 5. 7. 2004 21:29

    zítra jdu na to

  • Alice | 29. 6. 2004 19:09

    Moc nám to chutnalo

  • Stanislava Novotná | 23. 6. 2004 20:36

    Vynikající!!

  • Anonym | 18. 6. 2004 22:09

    Moc dobré s chlupatým knedlíkem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Kuře Kuřecí maso Kysané zelí Pivo - černé Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chudí rytíři

Chudí rytíři

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Brokolicový salát s nivou II.

Brokolicový salát s nivou II.

Palačinky snů

Palačinky snů

Malinový dort - bez křoupání

Malinový dort - bez křoupání

Nektarinkový koláč

Nektarinkový koláč

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem

Zeleninový salát s lososem a…

Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

105
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
87
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
58
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
45
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Jiří Bartoška (†78): Russel Crowe zdrcený jeho úmrtím!

Jiří Bartoška (†78): Russel Crowe zdrcený jeho úmrtím!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer slavných sportovců

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

  • Recepty.cz
  • Kuře kachna
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact