• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře kachna
Napište svůj komentář k receptu

Kuře kachna

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře kachna
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      ks kuře
    • 0,50
      kg kysané zelí
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kmín
    • 2
      dl pivo - černé
    • 2
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Kuře osolíme, naplníme propláchnutým zelím, vložíme do pekáče, ve kterém je hrubě pokrájená cibule a česnek. Posypeme kmínem, podlijeme pivem a pečeme doměkka. Během pečení podléváme vypečenou šťávou a pivem. Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře a la kachna II.

Kuře a la kachna II.

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře (kachna) s kaštanovou nádivkou

Kuře (kachna) s kaštanovou nádivkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petule B. | 15. 6. 2008 20:06

    Výborný recept. Zelí jsem ale dala do pekáče pod kuřecí čvrtky, šoupla do něj pár plátků jablka a bylo vynikající, jedno z nejlepších co jsem jedla! Podlévala jsem černým Kozlem a kuřecí čvrtky prošpikovala několika klínky slaniny. Chutnalo celé rodině.

  • Anonym | 2. 4. 2008 17:21

    Když tam dáte světlé pivo, není to ono. právě to černé dá tomu kuřeti chuť kachny...fakt!

  • Majka Rončáková | 1. 4. 2008 13:20

    Taky to dělám se světlým pivem, zelí dám dovnitř i do pekáče a pak je obě promíchám.Je to výborné

  • Lucia Drotárová | 29. 3. 2008 22:13

    Moc dobrý, pekla jsem v uzavřeném pekáči krom posledních 10 minut. Zelí jsem dala dovnitř i pod kuře, pod kuřetem bylo značně lepší :-) Kolem, na i do kuřete jsem poházela kousky slaniny...Příště dám zelí jen kolem a pod kuře, a cibuli dovnitř kuřete.

  • Věra Jirkůvová | 27. 8. 2007 13:07

    No komentáře jsou různé. Po velmi dlouhém váhání jsem to uvařila, bylo to chutné, ale s kachnou to nemá nic společného. Myslím, že když je chuť na kachnu, udělej kachnu a když na kuře udělej kuře ala kuře.

  • Eva P. | 23. 2. 2007 17:37

    Moc dobré, rychle a chutne, obzvaste pro milovniky kysaného zeli.Nemela jsem cerné pivo, dala svetlé a taky to bylo fajn.

  • Jaroslav Behenský | 14. 1. 2007 16:30

    Dávám 3. Ani nejlepší, ani nejhorší.

  • Lenka Michalová | 26. 11. 2006 22:22

    Dnes jsem ho udělala , moc nám to chutnalo

  • Zdeňka Nováková | 20. 11. 2006 11:42

    ještě chutnější je pokud do kuřete vložíme vydlabanou patku chleba, naplněnou sádlem. Sádlo se vsákne do chleby a ten pustí štávu, podobnou kachní chuti. To vše je výtečné

  • pavla mala | 17. 11. 2006 21:50

    vsem doporucuji velmi dobre

  • Renata | 17. 11. 2006 17:59

    Lenko Dobešová, dělám to podobně, ale ještě na zelí pokladu plátky anglické slaniny. To je pak vůně po celém bytě a ještě nikdy nic nezbylo.

  • Anonym | 26. 8. 2006 17:19

    Je to fakt skvělé!!!!

  • Anonym | 2. 4. 2006 21:23

    Výborné

  • Anonym | 21. 3. 2006 20:15

    Prom inte, uz sem si všimla - čeným

  • Jana | 21. 3. 2006 20:13

    Pivem podlít černým nebo světlým?

  • Luba | 20. 3. 2006 22:15

    Emilo Š. s těmi jablky nám to moc chutnalo, díky za nápad

  • Lenka Zavřelová | 24. 2. 2006 22:36

    Lenko Dobešová, já to dělám naprosto stejně jako vy. Je to výborné a zrovna zítra to bude na oběd.

  • Emilia Šípová | 9. 2. 2006 21:42

    Mezi zelí krájím ještě jedno či dvě (podle velikosti) jablka, změní to trochu chuť ale je to dobré

  • Fleur | 18. 9. 2005 10:33

    Výborné, jednoduché

  • Lenka Dobešová | 14. 8. 2005 07:38

    Já to dělám jinak.Nejdřív v hrnci osmažím cibuli na sádle pak jemně zahustím hl.moukou,odstavím,trochu zelí dám do hrnce na zelí pokladu rozčtvrtěné kuře (osolené,okmínované) a opět na kuře zbytek zelí,peče se 30 min. přikryté a po 30 min. zelí odsunu z kuřete a nechám dopéct než se kuře jemně zbarví.Je to výborné s knedlíkem.

  • igor skocdopole | 13. 8. 2005 20:23

    nic moc-mohlo to byt lepsi.

  • zuzana lechnyrova | 29. 3. 2005 12:26

    uz se tesim, az to vyzkousim. mame ale raeji zeli sladne nez kysele. muzu k tomu dat normalni sladke cervene zeli? dekuji za info.

  • anton dubicky | 3. 2. 2005 17:42

    uz som podobne nieco varil ale skuste ktomu pridat nakrajane platky jablka a ku koncu pecenia potriet kura karamelom.

  • Jára | 30. 11. 2004 13:53

    Dělám něco podobného.Zelí, anglická slanina, cibule a navrch kuře solené a hodně posypané grilovacím kořením.Přikryté peču.Příloha noky neboli hop do vody.

  • Luba | 30. 9. 2004 19:01

    Skvělé!!!!!!!!

  • Lubor | 18. 8. 2004 22:23

    Dával jsem i paprikovou klobásu do zelí a bylo také dobré, zase trochu jiné než jen se samotným zelím

  • Silvie Eisenbruková | 18. 8. 2004 20:05

    Moc doporučuji přidat do zelí, kterým kuře naplníme a rovněž do zelí, kterým kuře obložíme, jednu či dvě velice kvalitní čabajky. Jídlo, již tak vyjimenčné chuti, dostane další rozměr. Vřele doporučuji, v konečném důsledku se dá tímto vyhnout přidání sádla, ne každý ho má běžně v lednici.

  • laco | 10. 8. 2004 09:50

    Zeli se tam muz dat i pod kure - treba kilo

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:28

    Tak jsem úplně hloupá - tento recept má být kuře a lá kachna a já napsala recept na kuře a lá husa, ale ono to vyjde skoro nastejno.....

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:26

    Jerště jeden dodatek - já nedávám ani cibuli, ani česnek, pouze drcený kmín, to sádlo a černé pivo, nakonec ta jablka.

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:25

    Ještě maličkost - to pivo musí být černé, jinak to není ono a zapomněla jsem, že dávám lžíci sádla, aby to bylo opravdu jako HUSA!

  • Jana z VM | 9. 8. 2004 07:24

    Tento recept znám, dělám ho už léta - sice trošku jiný postup a zelí dělám zvlášť. Celé to vylepším a zjemním na plátky nakrájenými oloupanýmí jablky (asi 2-3 menší), která přidávám ke konci, než oddělám vrchni pekáček, aby všechno krásně zčervenalo.

  • Soňa | 26. 7. 2004 11:18

    Necpu to zelí do kuřete,ale je to výborné.

  • Stáňa Nová | 21. 7. 2004 18:41

    Moc chutné

  • Pešek | 21. 7. 2004 11:14

    Jano, nemá Váš pes zvýšenou hladinu cholesterolu po takové dobrotě ?

  • jana | 21. 7. 2004 08:59

    Ja dávám kuřeti do břicha vydlabanou patku chleba naplněnou sádlem, tu po upečení servíruju psovi

  • Dana Slánská | 13. 7. 2004 06:58

    Vynikající a chutná báječně, mám zařazeno do oblíbených receptů

  • marco ramundo | 5. 7. 2004 21:29

    zítra jdu na to

  • Alice | 29. 6. 2004 19:09

    Moc nám to chutnalo

  • Stanislava Novotná | 23. 6. 2004 20:36

    Vynikající!!

  • Anonym | 18. 6. 2004 22:09

    Moc dobré s chlupatým knedlíkem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Kuře Kuřecí maso Kysané zelí Pivo - černé Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Valentýnský dort

Valentýnský dort

Olejová bábovka s kakaem

Olejová bábovka s kakaem

Dušený květák babičky Schwarzové

Dušený květák babičky Schwarzové

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Kokosovo-čokoládová buchta s…

Jiný houbový gulášek

Jiný houbový gulášek

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Výborné špízy

Výborné špízy

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

Zapečené müsli II.

Zapečené müsli II.

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

311
Křupavý jarní salát
Křupavý jarní salát
158
Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)
Tříbarevná buchta z…
135
Buchty, koláče, záviny se „šimlem“
Buchty, koláče, záviny…
109
Nealkoholický punč
Nealkoholický punč
98
Lasagne bez bešamelu
Lasagne bez bešamelu

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • Kuře kachna
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact