
¨Skvělé, já tleskám za vtipnost receptu:-) a myslim, že ty nejjednodušší jsou také nejlepší. A kofola s rumem:-)ta škodit nemůže :-) Už se těším na léto ana grilování.
Copak jen o dovolené v létě..i na Silvestra by přišlo k chuti.Petr boduje!:o)
Pane Veselý, Vy jste opravdu "veselý" a "Houba", ta taky boduje. Je to supr.)))
Pane Veselý, Vy jste opravdu "veselý" a "Houba", ta taky boduje. Je to supr.)))
Pane Veselý, Vy jste opravdu "veselý" a "Houba", ta taky boduje. Je to supr.)))
Pane Veselý, Vy jste opravdu "veselý" a "Houba", ta taky boduje. Je to supr.)))
orginalni recept a vyborny servis davam 1
Recept s vtipem :o) dávám 1*
Joj, kdyby tu bylo víc podobných recepisů, hned by bylo na světě líp
Ano, jeto recept nerecept. Takto jsme si o dovolenych delali s prateli kure casto. Jednoduse, rychle a opravdu venku chutnalo. No a podlevani ..., vsak pisu ze podlevame a zajidame. Takze opravdu podlevame sebe a to co nejvic, lebo jak zpiva Jarek Nohavica rum nemuze skodit v zadnem mnozstvi kdyz se pije s rozumem.
To je asi právě ten vtip, co vlastně podléváme. V předvánočním shonu trošku humoru neuškodí - doufám, že jsem autora správně pochopila.
Velice by mě zajímalo, jak lze podlévat v alobalu zabalené kuře nad otevřeným ohněm.