Kuře opláchneme a rozdělíme na 4 díly, aby se rychleji propeklo. Vložíme do zapékací mísy a připravíme si směs na kuře. Do misky si připravíme cibuli pokrájenou na hrubo, rozpuštěné máslo, kečup, vodu, cukr, sůl, worcestr, chilli, pepř, prolisovaný česnek a šťávu z jednoho citrónu a promícháme.
2
Na každý kousek kuřete dáme jednu lžíci směsi, kterou rozetřeme a dáme kuře na 30 minut do vyhřáté (180 stupňů) péct tak, aby první vrstva zkaramelizovala. Kuře vyndáme z trouby a nalijeme na něj zbytek směsi a pečeme ještě cca 40minut. Po ukončení maso vyjmeme z omáčky a oddělíme od kosti a vrátíme do omáčky. Podáváme s rýží.
Tohle jídlo mi dělala maminka když sem se odstěhoval chtěl sem se to naučit taky našel sem tenhle recept a je to uplně to samí jak od maminky super už sem ho předal asi 5ti lidem v práci a každy si ho pochvaluje luxus :-)