Kuřecí čtvrtky omyjeme a na rozpáleném olivovém oleji rychle na pánvi osmahneme, aby zhnědla kůrka. Přidáme ocet, sojovou omáčku, worchester, cukr, pepř, na jemno nasekaný česnek (můzeme i více než 1 palici), 4-5 bobkových lístků, a zalejeme 230 ml vody.
2
Přikryjeme a bez míchání 30 minut vaříme. Poté vše promícháme a zvolna pokračujeme ve vaření. Dle potřeby promícháme (cca každých 5 min). Můžeme přidat česnek, pepř a sůl dle chuti. Pokud se Vám zdá šťáva naopak moc slaná, přidejte trochu vody (každá sojová omáčka chutná jinak). Když maso dostatečně změkne a skoro začne odpadávat od kosti, přidáme mouku na zahuštění a necháme odležet. Podáváme s rýží. Jednoduchý a výborný recept!