• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuře 5x jinak
Napište svůj komentář k receptu

Kuře 5x jinak

autor: Marie H.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře 5x jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 5
      ks kuřecí maso prsa
    • olivy
    • mandle
    • rajčata sušená
    • uzené maso
    • sýr
    • anglická slanina
    • koření
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Každé prsíčko hustě prošpikujeme jednou z výše uvedených ingrediencí, osolíme a okořeníme každé jiným kořením podle chuti. Koření by ale nemělo přebít chuť ingrediencí. Pět kousků alobalu lehce potřeme olivovým olejem, na každý dáme jeden kousek masa, který obalíme anglickou slaninou, pevně uzavřeme a dáme grilovat (případně pečeme v troubě).
2
Hotové maso nakrájíme na porce a rozdělíme na talíře tak, aby každý měl ode všeho kousek. Když je víc lidí, naaranžujeme na velkou mísu.
3
Jako příloha jsou dobré šťouchané brambory, ale také jenom bageta a jemný zeleninový salát (nejlépe hlávkový nebo ledový). Můžeme špikovat dalšími ingrediencemi, jako sušené švestky, řapíkatý celer, sardelky, kapary - fantazii se meze nekladou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Španělské ptáčky trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová | 26. 1. 2007 12:02

    Di, tím chlácholil pan psycholog kdysi už moje rodiče, že leváci bývají velmi inteligentní. Tak se podle toho řídím:-)))) A co se týká estetické úpravy jídel, jsem na tom úplně stejně, jako Vy. Uvařím výborně ( většinou ), ale spoléhám na to, že když se nají žaludek, oči už tolik nemusejí jíst:-))))

  • Di | 26. 1. 2007 09:55

    No o levácích bych pak řekla, že mají obě ruce pravé. I když k vaření se asi také dost potřebuje hlava. Já totiž moc šikovná na ruce nejsem, takže uvařím (prý skvěle), ale už třeba neumím nazdobit (takže mně navíc chybí ještě výtvarné cítění). Buďte na své leváctví hrdá, z letitého pozorování mých studentů jsem získala pocit, že ti mezi těmi nejschopnějšmí, j e hodně leváků.

  • Sc. | 26. 1. 2007 09:14

    Di, to je pořád dokola. Když má někdo, jak se říká "dvě levé ruce" (i když nevím, proč se to říká, já jsem levák a nestydím se za to a dokonce si troufám říct, že je to někdy velká výhoda), tak jenom kritizuje a kritizuje. Ale my to asi nezměníme, tak můžeme při čtení takových "komentářů" jenom tiše trpět.

  • Marie Horáková | 26. 1. 2007 08:25

    Di, to máte pravdu a specielně toto není striktní recept, spíš jen inspirace a jestli si anonym uvařil tak, že se to nedalo jíst / já pochybuji, že to dělal /, je jen jeho špatná vizitka a opravdu se nemá čím chlubit.

  • Di | 26. 1. 2007 07:57

    Anonymní příspěvky by se snad neměly zveřejňovat. Je zajímavé, jak člověk dostane kuráž, když se nemusí podepsat. "Je to hnusný, nechutný, je to humus..." Stále dokola. Výrazy svědčí - řekla bych - o jednom autorovi. Jako kdyby se chtěl někomu pomstít za to, že se mu jídlo nevyvedlo. Podle mého patří anonymy do koše.

  • Katerina Noskova | 25. 1. 2007 20:09

    tak dobre jidlo jsem dlouho nemela i kdyz sem vegetarianka uz jenom ta vune a ty rajcata vyyyborne

  • Anonym | 25. 1. 2007 17:15

    Nedalo se to jíst, bylo to nechutný...

  • Paroubková | 22. 1. 2007 13:38

    Skvělí recept a také to moc dobře chutná a je to jednoduché....mojí milované rodině to moc chutnalo...a proto jsem se rozhodal sem napsat...doufám že tu budou přidány další chutné recepty...aby jsem a né jen já mohla zkoušet něco nového...

  • Anonym | 21. 1. 2007 10:19

    nezní to vůbec špatně. Může to být moc dobrý!

  • Věra Čtvrtlíková | 18. 1. 2007 09:13

    bylo to výorné, budu opakovat.

  • Lucie | 17. 1. 2007 16:03

    výborné,koukám,ale,že tu moc komentářů není.dneska už ženský nevaří?

  • Pavlína Svitáková | 14. 2. 2006 10:04

    Dobrý nápad .A ty sušená rajčata,no paráda.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Koření Kuřecí maso Mandle Olivy Pepř mletý Rajčata Sůl Sýr Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepičí polévka s nudlemi

Slepičí polévka s nudlemi

Plněný cop

Plněný cop

Mexická zeleninová polévka

Mexická zeleninová polévka

Italská caponata

Italská caponata

Těstoviny s brokolicí raz dva

Těstoviny s brokolicí raz dva

Jogurtová bábovka s pudinkem

Jogurtová bábovka s pudinkem

Salát se švýcarským dresinkem

Salát se švýcarským dresinkem

Batáty pečené v troubě

Batáty pečené v troubě

Hrášková polévka - smetanová

Hrášková polévka - smetanová

Doporučujeme

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

76
Dýňová tortila
Dýňová tortila
46
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
31
Klasický burger
Klasický burger
31
Jahodové nanuky
Jahodové nanuky
24
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…

Zajímavé články

Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si snadno vyrobíte i doma
Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si…
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na co jsou dobré?
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na…
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský clafoutis, italské tiramisu a rakouský závin
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský…
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i rychlá večeře pro celou rodinu
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i…
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s sebou na palubu a co je zakázané?
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s…
AHA.cz Bude mela? Dědické řízení po Bartoškovi (†78) začalo

Bude mela? Dědické řízení po Bartoškovi (†78) začalo

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 20. 6. 2025: Kdo potřebuje nutně odpočinek a komu se bude nebývale dařit?

Denní horoskop na pátek 20. 6. 2025: Kdo potřebuje nutně odpočinek a komu se bude nebývale dařit?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Proč Vémolovu Lelu museli operovat: Krvácení! 2,5 měsíce po porodu…

Proč Vémolovu Lelu museli operovat: Krvácení! 2,5 měsíce po porodu…

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

  • Recepty.cz
  • Kuře 5x jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact