Kuřecí maso nakrájíme na kostičky (asi o hraně 1 cm) dáme do mísy, zasypeme solamylem tak, aby se kuřecí maso pěkně obalilo. Přidáme vejce a pěkně promícháme. Necháme odležet (stačí 15 minut). Na pánvi WOK rozpálíme olej, přidáme maso, které za stálého míchání a oddělování od sebe osmažíme.
2
Dále přidáme na kostičky pokrájenou papriku a arašídy, chvilku restujeme. Zvlášť si připravíme zálivku. Maso na pánvi přelijeme zálivkou, zamícháme a necháme chvilinku provařit (cca 1 min.).
výborný recept,u nas velmi oblíbeny.pravda,zálivky dělam také trojnásobek i možná víc.jinak doporučuji vyzkoušet.zrovinka se na to chystám.
ivetat
|28. 8. 2011 13:52
Zkusila jsem, je to dobré, ale málo šťávy, rýže suchá, zálivky jsem udělala nakonec trojnásobek.
leona
|19. 12. 2010 11:05
to je važne nejlepši kung pao co znam je to moc dobre Shift+R zlepší kvalitu vyznačeného obrázku. Shift+A zlepší kvalitu všech obrázků na webové stránce.
sabina natalia b.
|9. 6. 2009 10:21
Tohle je nejlepší recept na kungpao co znám. udělala jsem ještě maličký úpravy a prostě bezkonkureční. publikovala jsem ho už i s mýma fotkama u sebe na blogu a úspěch, nejlepší :)
Oldřich Gargulák
|18. 6. 2008 20:45
V TV teď propagovali arašidovou pomazánku. Klik na ARAŠÍDY a zobrazilo se m.j. i Kung Pao. Klidně si mě kamenujte, že bazíruji na maličkostech, ale když někdozmatlá dohromady Kung Pao s La,C tak by to opravdu, ale opravdu neměl nazvat Kung Pao!!!
Oldřich Gargulák
|18. 6. 2008 20:37
V TV teď propagovali arašidovou pomazánku. Klik na ARAŠÍDY a zobrazilo se m.j. i Kung Pao. Klidně si mě kamenujte, že bazíruji na maličkostech, ale když někdozmatlá dohromady Kung Pao s La,C tak by to opravdu, ale opravdu neměl nazvat Kung Pao!!!