Všechno smíchat dohromady a vytvarovat kuličky. Obalujeme v kokosu, ořeších, čokoládovém zdobení. Sice je hmota trochu lepivější při zpracování, ale toto jsou první kuličky, po kterých se vrhne celá rodina.
Nejsem si jistý, ale má se ten sladký moment zalít podle návodu horkou vodou nebo se to připravuje jen z té suché směsi?
Moc děkuju za odpověď.
Hugo Sádlo
|26. 12. 2009 15:48
Já znám tohle pod názvem ´Nevařený pudink v kuličkách´, děláme to každý rok, akorát místo drobečků z piškotů používám strouhanku, není to pak tak sladké.
Simča Sládková
|26. 12. 2009 00:20
Kuličky jsem letos konečně zkusila, už jsem se na ně chystala déle... Trochu mne překvapilo, že autorka píše o "paplavé práci", protože po smíchání všech ingradiencí jsem měla v míse něco jako drobenku, ale pilná ruční práce a velký šplouch rumu pomohly. Kuličky jsem balila ve strouhaných lískových oříšcích, které mi zbyly z jiného receptu a mají úspěch. Píšu jedna! PS. jo a mám jich z 1 dávky 61 ks.
Blanka V.
|17. 12. 2007 12:15
Byla jsem zvědavá, jak tyto kuličky chutnají a musím říct, že jsou celkem dobré. Přidala jsem trošku víc piškotů, protože já prostě v kuličkách musím mít rum. V tomto receptu vidím jedinou chybu a to, že je jich opravdu velmi málo. Z této dávky je jich opravdu jen hrstka....
autor
|9. 12. 2006 18:33
Z obyčejného pudinku to nejde,musí být bez vaření.Ten Olé může být taky,ale nám chutnají právě z toho Sladkého momentu.Používám hlavně čokoládový,nugátový a café miláno.
Gábina Houšková
|7. 12. 2006 09:49
Nejsem autor, ale myslím, že je důležité tam dát pudink, který se nemusí vařit (tedy se dá připravit za studena), což je u klasického problém. Myslím, že pudink bez vaření vyrábí Dr. Oetker a jmenuje se Olé.
Anonym
|7. 12. 2006 06:09
Obyčejný pudink tam být nemůže?Sladký moment nemám.
Anonym
|6. 12. 2006 19:31
Přidávají se sypké,to jsem opoměla napsat.
Anonym
|6. 12. 2006 12:46
Ty pudinky se tam přidávají jen sypké přímo ze sáčku, nebo se připravují podle návodu na pudinku?