Nejsem si jistý, ale má se ten sladký moment zalít podle návodu horkou vodou nebo se to připravuje jen z té suché směsi? Moc děkuju za odpověď.
Já znám tohle pod názvem ´Nevařený pudink v kuličkách´, děláme to každý rok, akorát místo drobečků z piškotů používám strouhanku, není to pak tak sladké.
Kuličky jsem letos konečně zkusila, už jsem se na ně chystala déle... Trochu mne překvapilo, že autorka píše o "paplavé práci", protože po smíchání všech ingradiencí jsem měla v míse něco jako drobenku, ale pilná ruční práce a velký šplouch rumu pomohly. Kuličky jsem balila ve strouhaných lískových oříšcích, které mi zbyly z jiného receptu a mají úspěch. Píšu jedna! PS. jo a mám jich z 1 dávky 61 ks.
Byla jsem zvědavá, jak tyto kuličky chutnají a musím říct, že jsou celkem dobré. Přidala jsem trošku víc piškotů, protože já prostě v kuličkách musím mít rum. V tomto receptu vidím jedinou chybu a to, že je jich opravdu velmi málo. Z této dávky je jich opravdu jen hrstka....
Z obyčejného pudinku to nejde,musí být bez vaření.Ten Olé může být taky,ale nám chutnají právě z toho Sladkého momentu.Používám hlavně čokoládový,nugátový a café miláno.
Nejsem autor, ale myslím, že je důležité tam dát pudink, který se nemusí vařit (tedy se dá připravit za studena), což je u klasického problém. Myslím, že pudink bez vaření vyrábí Dr. Oetker a jmenuje se Olé.
Obyčejný pudink tam být nemůže?Sladký moment nemám.
Přidávají se sypké,to jsem opoměla napsat.
Ty pudinky se tam přidávají jen sypké přímo ze sáčku, nebo se připravují podle návodu na pudinku?