• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuličky Raffaelo krok za krokem
Napište svůj komentář k receptu

Kuličky Raffaelo krok za krokem

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 52
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuličky Raffaelo krok za krokem
Kuličky Raffaelo krok za krokem
Kuličky Raffaelo krok za krokem
Kuličky Raffaelo krok za krokem
Kuličky Raffaelo krok za krokem
Kuličky Raffaelo krok za krokem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

20 porce
    • lískové oříšky
    • 1
      ks kondenzované mléko
    • 2
      balíček kokos 1-2

Postup přípravy receptu

1
Konzervu otevřeme a vlijeme do mísy. Přidáme tolik strouhaného kokosu, aby vznikla hmota, ze které se dají tvarovat kuličky. Postupně odebíráme z hmoty malé kousky, do vnitř vložíme oříšek a zakulatíme do kuličky. Obalíme v kokosu a kuličku vložíme do papírového košíčku.

RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Raffaelo z Delissy

Raffaelo z Delissy

Koule Raffaelo

Koule Raffaelo

"Piknik" medové kuličky - kokosové

"Piknik" medové kuličky - kokosové

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tomáš 320
    Tomáš 320 | 21. 12. 2021 12:02

    Je to patlačka, ale stojí to za to :'D . Dal jsem tam mandli a je to dobré cukroví a jednoduché těsto. :D

  • Adri Plachá | 18. 1. 2018 13:28

    :3 ;) miluju raffaelo ale je dost drhé tak jsem zkusila to domací a musím říct že je fakt dobré :)

  • srdicko1 | 16. 12. 2013 09:57

    mňam mňam

  • Tinkapletinka | 8. 12. 2013 22:29

    Mám TATRA GRAND neslazenou ,můžu to nějak osladit a použít ?

  • aknelinka20
    aknelinka20 | 21. 12. 2012 19:46

    Výborné :-)

  • no-niki | 21. 12. 2012 10:56

    Včera jsem kuličky úspěšně ukoulela a zdařily se :-) Manžel vymyslel takovou vychytávku - je lepší nejdříve uválet kuličku (nejlépe navlhčenýma rukama) a pak do ní vtlačit mandli a už jenom poválet, aby se zacelila. Šlo to dobře a rychle ;-)

  • klara | 20. 12. 2012 14:53

    vsude!! kde by se to asi tk mohlo prodavat? :DDD

  • Zuzka | 18. 12. 2012 20:17

    Koupíte ho snad uplně všude, i v menších obchodech, doporučuji Tatru. ;) Jsou to takové konzervy, bud slazene kondenzované mléko - je to jako Piknik od Tatry, jen ve velkém balení nebo jen kondenzované mléko, což lze dávat do kávy....

  • Anna K. | 15. 12. 2012 14:52

    Ahoj, právě jsem dopatlala koule a jsem zralá na pohotovost :-$ :-S . To je šílená patlačka!!! :-S :-S :-S Když jsem ochutnala SALKO, řekla jsem si: panebože tuhle věc, co mi akorát zalepí rty nebudu jíst. Pak jsem ale zjistila, že když tam vysypu celý sáček kokosu, nebude to tak šíleně sladký ;-) ;-) ;-) tak jsem radši koupila 2. :-( :-( :-( pozdrav pro všechny patlače :-* :-* :-*

  • Anna K. | 15. 12. 2012 12:31

    Můžu se zeptat kde se dá koupit kondenzované mléko? Albert, Billa, Tesco nebo Penny? :-\ :-\ :-\

  • Pavel | 10. 12. 2012 17:22

    Jsou fakt výborné a velmi nenáročný recept.

  • Hanka | 8. 12. 2012 10:28

    Velice rychlé a moc a moc dobré :-) Vyšlo mi jich 70 ks .

  • lala | 26. 11. 2011 17:01

    dyt je to dobry cimprlino! vsem to moc chutna 8-)

  • lenka | 12. 7. 2011 13:17

    Moje mamka je taky dělala a i sousedé neodolali :-)

  • Wady
    Wady | 7. 5. 2011 20:09

    Sou fakt dobrý, dnes sem neměl co dělat, tak sem si prohlížel recepty a tohle se mi zalíbilo, tak sem si to udělal ;-) ;-)

  • Markéta | 22. 12. 2010 14:19

    Jsou jako koupený!Mnam!! :-P <3 :-D

  • Nefryt | 20. 12. 2010 17:50

    Moc děkuji, právě jsem dodělala poslední a jsou fakticky výborné :-D

  • Petra | 19. 12. 2010 21:56

    Tak je to z kokosu... :-D

  • Petra Š. | 19. 12. 2010 21:55

    Mňam mňam jsou moc dobré teď jsem je dodělala :-P

  • Šimorinka | 17. 12. 2010 08:38

    Ahoj ,já je dělám takto- salko+ iva tuk to rozpustím a rozdrobím do toho piškoty(od oka) a nechám do druhého dne v lednici.Oloupu mandle,lžičkou naberu hmotu do ní dám mandli a udělám kuličku obalím v kokosu! :-) (může být i pol.dávka)Nám to chutná ,tak hlavu vzhůru!!

  • Lucie | 10. 12. 2010 12:35

    Mně to přijde ošklivé, mám plnou pusu kokosu, jako bych kousala třísky =-O Nechala jsem se nachytat na snadnost a teď budu muset hmotu vyhodit. :-(

  • marie nezlakova | 30. 11. 2009 11:54

    Dávám jedničku.Je to velice jedlé a jde to hezky od ruky.Dávala jsem oříšek a mandle.Budu muset zopakovat,jelikož jich po stálém ochutnávání nezbylo mnoho.

  • Tereza J. | 7. 1. 2009 13:22

    Jéje, zase si niekto dvíhal sebavedomie, ešte ráno boli tie guičky na 6. mieste, ale vážení, kľudne sa tým nezožierajte, mne je to jedno. Je to vizitka vášho charakteru, nie môjho receptu :)))) Pekný deň :)))

  • Jana Slováková | 30. 12. 2008 22:15

    Jsou výborné! Dělaly jsme také s mandlí a všem moc chutnaly. Dáváme za 1.

  • Dagmar Krejčiříková | 29. 12. 2008 19:21

    Jsou výborné a mezi vánočním cukrovím hezky vyniknou. Můžu doporučit i malou obměnu, místo oříšku jsem dala blanšírovanou (oloupanou) mandli a po vytvoření kuličky lze namočit v hořké čokoládě a pak teprve obalit kokosu. Kuličky jsou pak méně sladké a na průřezu zajímavé!

  • Markéta Humlová | 29. 12. 2008 15:50

    Dělala jsem je podle Vašeho receptu jen s mandlí uprostřed. Někomu se zdáli moc sladké, někomu akorát. Ale snědli se všechny. Bylo to asi nejjednodušší cukroví, které jsem kdy dělala. Napřesrok je dělám určitě znovu. Děkuji za recept.

  • Tereza J. | 28. 12. 2008 16:22

    Ďakujem:)))

  • Beata Škanderová | 27. 12. 2008 23:13

    prepáčte, opravujem: dojesť a výborné

  • Beata Škanderová | 27. 12. 2008 23:12

    Robila som teraz na vianoce, pridala som ešte postrúhanú bielu delisu a plnila tiež lístkovými orieškami. Nevedeli sme sa dojes, je to výdorné. Dávam Terezka za 1.

  • Jarka O. | 20. 5. 2008 07:16

    Sylvo, lépe je zadat jen kořen slova "raf" a vyjedou všechny :-)))

  • Sylva Karešová | 19. 5. 2008 20:59

    Terko, tak to potom jo :-)Těch receptů na Raffaello je tu nějak moc podobných, viď :-DMimochodem - já zadávám vždy do vyhledávání Raffaello - čili tak, jak se opravdu píše... ale všichni máte v názvu něčeho méně a proto mi to nechtělo nic vyhledat, pokud jsem nezadala tedy tak, jak máte uvedeno všichni v receptech :-D - to jen maličká poznámečka :-P Ahojky

  • Tereza J. | 19. 5. 2008 14:06

    Sylvika, máš pravdu, len u nás mandle nie sú veľmi v obľube, preto dávam lieskovce. Ale samozrejme je možné dať tam mandľu:)))

  • Sylva Karešová | 19. 5. 2008 13:07

    Terko, tak jsem se podívala na tento Tvůj recept.. akorát bych místo lískáče dala mandli, neboť v pravém Raffaellu je mandlička :-) A ten oplatek pro křupavost určitě - to bude dobré... už se na to těším, jak to vyzkouším při nějaké příležitosti :-) Raffaello totiž patří mezi mé oblíbené sladkosti.

  • Jitka K. | 13. 12. 2007 13:48

    Super, jednoduché. Každý chválí. Přidala jsem bebe sušenky a místo ořechů jsem dala mandle. Jedinou chybou je, že jsem to neudělala rovnou ze dvou dávek.

  • Helena Pešková | 11. 12. 2007 19:36

    Ano i já se přidávám k hodnocení, tento recept znám už několik let , je to hlavně rychlé a dobré, taky dovnitř dávám mandli, bylo by zajímavé do toho těsta přidat tu nastrouhanou dort. oplatku, určitě to zkusím.

  • Martina Marťásek | 8. 12. 2007 18:07

    Tenhle recept je vynikající , znám ho už pár let a právě jsem Raffaelka došoulala , je fajn , že se nepřidává tuk , v kokosu je ho už tak dost . Dělávám také s mandlí , ať je to podobné originálu :-) Dávám za jedna :-))

  • L S | 4. 12. 2007 16:36

    také tento recept dělám, je super:o)

  • Tereza J. | 20. 8. 2007 13:59

    Mark, ak to chcete chrumkavé, , dajte do sáčku obyčajnú tortovú oplátku, rozdrvte valčekom a vsypte do zmesi.

  • mark | 19. 8. 2007 17:17

    tento recept se mi zda ze vsech nejlepsi (nechapu, proc bych do kulicek mela cpat tuk). jen nevim, jak tam "narvat" nejakou oplatku, susenku, aby to bylo krupave. neporadite? nekde tu jsem recepty s delissou, vlnkami...ale ja chci pouzit primo tento recept, jen dodat oplatku. DEKUJI

  • pettu,13 | 22. 5. 2007 16:12

    no celkem dobre, vsem u me chutnaly a hned je snedly a ocenili to, A i kdyz sem se s tim patlala asi pul hodiny nez sem uvalela aspon podobny tvar kulickam,protoze sem uz nemela dost kokosu xD) tak to vsichni jak uz sem rekla ocenili... takze opet dobre x))

  • janča | 20. 4. 2007 21:41

    z kuliček jsou všichni nadšení. vyjde to levněji než kupované rafaello a chutná to také výborně. moc moc děkuji.

  • Jana Peková | 26. 3. 2007 19:20

    Opradu skvělé - 1.

  • Tereza Jarčušková | 22. 1. 2007 15:07

    Som rada, že chutili. Andělko, autorkou receptu som ja, le Simči Sládkovej ďakujem za foto :)))

  • Jarka L. | 18. 12. 2006 09:19

    Tak mi to nedalo a zkusila jsem podle tohoto receptu. Ze sušeného mléka se mi moc experimentovat nechtělo. A výsledek. Absolutní delikatesa :o)) Ne, fakt pecka. Kamarádka, která si pravidelně dělává radost a kupuje si malé balení Raffaella tak ochutnávala můj výtvor a nechápala. Vážně chutná jako originál. Moc děkuji za recept. Levný, rychlý a výborný. Už se těším jaké udělám pozdvižení po rodině!

  • Simča Sládková | 12. 12. 2006 13:29

    Andělko - drží pohromadě perfektně, hmota je lepivá až až!!! Dělám je spíše menší - prostě obalím mandli - a pokutálím v kokosu, nechám do druhého dne oschnout na vále a pak strčím do krabičky (jinak by to rodina snědla hned :o))) )

  • Andělka | 12. 12. 2006 09:44

    Paní Simonko, Vaše rafaelo vypadá velmi lákavě, jako jediná do něj totiž nedáváte tuk, chtěla bych se pro to zeptat, drží kuličky, nerozpadávají se? díky moc za odpověď

  • Tereza Jarčušková | 7. 12. 2006 15:02

    Simčo, po nasypaní kokosu a premiesení nechám masu asi pol hodiny postáť, aby kokos nabobtnal. Potom vidím, aká je masa hustá a v prípade potreby kokos dosypem. Vždy sypem radšej menej, pretože dosypať sa dá vždy. Vidím podľa konzistencie, kedy dosť. Až tak robím guličky. Preto ten kokos nikdy nevážim, nedá sa to presne povedať, pretože závisí to aj od toho, ako je ten kokos vysušený.

  • Simča Sládková | 5. 12. 2006 18:03

    Terezko, já vím, a chápu, že ty - jako zkušená hospodyně - to nepotřebuješ, ale říkala jsem si, že jsou tu také kuchařové začínající a zrovna tento recept si přímo říká o to, aby ho vyzkoušely děti, než maminka přijde z práce :-))) Pokud se mohu zeptat - ty to smícháš a HNED tvoříš kuličky? Nenecháš to odležet a nacucnout ten kokos? Asi bych se bála, že to bude buď moc mazlavé (pokud to bude podle mého rozpisu), nebo že se do toho narve moc kokosu, tudíž po zaschnutí to bude tvrdé... Díky za odpověď....

  • Tereza Jarčušková | 5. 12. 2006 15:36

    A ak sa mi náhodou zvýši hmota a oriešky alebo olúpané orechy došli tiež ( a nikomu sa nechce do obchodu alebo lúpať ) , tak vkladám do guličiek kúsky kandizovaného ovocia. Ďakujem Simčo za upresnenie, ja ten kokos nikdy nevážim :)))

  • Simča Sládková | 5. 12. 2006 14:30

    Pokud by někoho zajímalo množství - já dávám na 1 Salko 200 g kokosu a nechám přes noc odležet. Potom do hmoty balím mandle a kuličky obaluji opět v kokosu - a na to "padne" zbylýchc 50 g. Takže doporučuji balení kokosu 250 g. Zkusila jsem dávát místo mandlí i kousky vlašských ořechů a také se to snědlo :-). A protože je Salková hmota dost sladké cukroví, tvořím kuličky menší, než orginální - takže jich z uvedeného množství mám tak 80 - 100 ks.

  • Andrea Pastirčáková | 2. 7. 2005 20:35

    Tak tento recept znám, sama ho občas dělám na vánoce, jen místo oříšku plním mandlí. Je to rychlé a dobré cukroví.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Zákusky Cukroví Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kokos Kondenzované mléko Lískové oříšky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

Rizoto s vepřovou konzervou

Rizoto s vepřovou konzervou

Čokoládový koláč "kokoska"

Čokoládový koláč "kokoska"

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Ovesná kaše s banánem

Ovesná kaše s banánem

Velikonoční muffiny

Velikonoční muffiny

Banánovo – avokádové smoothie

Banánovo – avokádové smoothie

Doporučujeme

15 minut
Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

94
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
81
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
45
Penne s tuňákem a kukuřicí
Penne s tuňákem a…
40
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
38
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté

Zajímavé články

Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých způsobů, jak ji můžete využít
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých…
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert s tajuplným názvem?
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert…
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
AHA.cz Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Poctivá Halle Berryová (58): Kvůli zákazu nahoty mění šatník!

Poctivá Halle Berryová (58): Kvůli zákazu nahoty mění šatník!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy 7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

Další doporučené recepty:

Kuličky bez masa  - Falafel
Kuličky bez masa - Falafel
Kuličky Ferrero
Kuličky Ferrero
Kuličky miš-maš
Kuličky miš-maš
Kuličky s jahodovou omáčkou
Kuličky s jahodovou omáčkou
Kuličky z krup
Kuličky z krup
Kuličky z mletého masa s rychlou rajskou omáčkou
Kuličky z mletého masa s rychlou…
  • Recepty.cz
  • Kuličky Raffaelo krok za krokem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact