Ja osobne davam prednost masa namleteho doma, nevim jak ted ale kdysy jsem takove kruti mlete koupila a bylo plne namletych kosty - hruza! Jeste, ze mame kocoura:-))
Je to mražené jemně mleté maso v půl kg válečcích. Běžně dostanete v Kauflandu nebo Hypernově v oddělení mražených potravin. Stojí cca 25,- Kč jeden váleček. Můžete to také dělat z kuřecího masa nebo krůtího, které si pomelete doma. Z vepřového bych to u tak malých kuliček nedoporučovala. Mělo by to být jemné masíčko.
I já kupuji na sekanou ale spíše na karbanátky "měšťanské" maso - nechám rozmrazit, přidám rohlík namočený v mléce nebo vodě a také kapustu - v létě čerstvou a v zimě mám v mrazáku (tu z léta), a dále cibulku,sůl,pepř,majoránku a česnek ,vajíčko a zahustím stouhánkou a už se pečou !!
Je to tedy mleté nebo na kousky? A v receptu je myšleno které? Děkuji
Měšťanské maso je mleté krůtí - mražené a neochucené. Je to mražený válec v červené fólii.Například pro přípravu sekané. V podstatě můžete použít jakékoliv kvalitní mleté maso.
měšťanské maso je mražené krůtí maso posekané na kousky. Není to Mleté !!! Prodává se ve tvaru válečku - růžová barva. Je to výborné. Prodávají to v 0,5 kg balení. v Makru mají po 1kg balení. Kupuji ho v hradci králové v Tescu, Kauflandu. Dělám z toho sekanou, nebo podusím na cibulce, dochutím a dávám k těstovinám. Je to skvělý.
Co je to prosím Měšťanské maso??
Môže to byť i iné mäso, u nás na Slovensku asimeštťanské mäso nedostaneme. ˇˇDakujem
Opet vynikajici napad, verim ze se tim clovek navsteve zavdeci, dekuji za recept.