Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
lenak
|7. 12. 2007 14:56
Nemusite nic nahrivat, pokud nepracujete v mrazu, ale pri normalni pokojove teplote, tak rozsekana cokolada sama povoli. Nebojte se toho!Ty dve tatranky musi byt samozrejme take rozdrcene.
Eva Červenková
|7. 12. 2007 14:18
dekuji za radu!
Mila Veselá
|7. 12. 2007 14:13
Mám podobný recept na salám bez tuku a ono stačí tu směs nahřát ( klidně nad hrncem s vodou) a ta strouhaná čokoláda povolí a dá se to krásně spojit.V tatrankách jtuk je. No když je to "suché" tak tam cmrndnu trošku rumu.
Eva Červenková
|7. 12. 2007 13:56
jak se to muze spojit kdyz tam neni zadna tekutina?