Brambory nakrájíme na kostičky a s masoxem, kmínem a nakrájenou uzeninou uvaříme v 1 litru vody, téměř do měkka. Papriky a rajče očistíme a nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, zaprášíme ji moukou a sladkou paprikou, uděláme řidší paprikovou jíšku. Vývar zahustíme jíškou, přidáme papriky a rajče, zamícháme a na mírném ohni dovaříme. Osolíme opepříme (můžeme přidat feferonku).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
rk
|5. 2. 2012 20:33
mnam dik
Lenka walová
|23. 11. 2008 12:16
Byla to vynikající polévka. Dala jsem anglickou slaninu. Byla to taková luxusní zeleninová polévka. Jedl i syn, který nejí vařenou papriku ani rajče. Děkuji.