Kukuřici slijeme a necháme okapat. Žloutky utřeme se solí, pepřem, paprikou a práškem do pečiva. Přidáme nadrobno nasekanou cibuli, zalijeme mlékem a za stálého míchání přisypeme mouku. Přidáme olej, nasekanou petrželku a okapanou kukuřici. Nakonec lehce vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Hmotu vložíme do předem vymazaného a vysypaného pekáčku a 20-25 minut zapékáme ve středně vyhřáté troubě.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka
|30. 11. 2007 00:03
Tak to mě tento recept bohužel dost zklamal. Těsto bylo řídke a v kulaté dortové formě se ani po půl hodině neupeklo, bylo pořád dost tekuté :o( sice jsem to pak přendala na obyčejný plech, ale už to nebylo ono.
Vendula
|16. 11. 2005 17:33
Tak tahle sekaná je fakt výborna. Je to spíš taková kukuřičná "buchta", místo polevy se dá máznout tatarkou nebo kečupem, k tomu nakrájená rajčátka a okurčička- no prostě super večeře.