Řekla bych, že ten "sůl - 1 hrnek" je asi nesmysl, co?
Tereza J.
|11. 2. 2008 12:01
Lenka, cukor dáte podľa vlastnej chuti, nemalo by to byť veľmi sladké, skôr na ochutenie. Závisí to aj od sladkosti jabĺk. Malo by to byť menej sladké ako ryžový nákyp.
Lenka
|11. 2. 2008 08:21
chcela by som sa spytat, ci toho cukru tam treba len na ochutenie..v podstate si neviem ako by to malo chutit, ci sladko alebo normalne. dakujem
Adéla Králová
|7. 10. 2006 18:46
Byla to fantazie, ještě jsem přidala kokos, šlo by do toho i třeba kandované ovoce, ořechy atd. Lahůdka, která hned zmizela! Po domácku tomu řikáme dort "rejžák"
m. svarcová
|3. 6. 2006 18:35
Název i postup přípravy mě zaujal. Jedla jsem kdysi "Kugel" dort, tam byla spousta vajec a čokolády, ale podobný rýžový pokrm si dělám taky, chutná mi studený i teplý, s kopečkem šlehačky je lepší než jakýkoli kupovaný dort z cukrárny.