Kuře naporcujeme, osolíme, popř. podle chuti okořeníme. Na dno pekáčku dáme kousky másla, nudle z polévky (můžeme posypat trochou koření z polévky, bývá to u ní v pytlíčkách), posypeme nakrájenou cibulí a poklademe kousky kuřete. Zalijeme vodou, na kuře dáme kousky másla, přiklopíme a občas podlijeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
inka machackova
|3. 3. 2007 18:13
Tenhle recept jsem dělala přes týden,rychlé a výborné.Nedávala jsem máslo,podlila jsem vývarem.
Danka Snášelová
|21. 2. 2007 19:32
Ireno, jenom si upřesňuji recept.Čínské nudle jsou balené v kostkách. To mám dát na dno pekáče syrové čínské nudle? (kostky syrových nudlí - kostku vedle kostky?) Děkuji
engliš
|19. 2. 2007 14:11
výborné....použila jsem kuřecí stehna a místo čínských nudlí jsem dala rýžové nudle ale až na posledních 20minut-když jsem kuře dopékala.nudle krásně nasákly tím výpekem a moc dobře chutnali.opravdu doporučuji...dávám jedničku:o)))
Irena
|16. 2. 2007 19:21
To kuře se musí naporcovat na menší kousky,aby se provařilo.Mám ten recept od Novotného z kuchařky a tam to dělali z nevykoštěného kuřete,jen naporcované.Ale já spíš používám stehenní plátky,jsou hned měkké.Těch nudlí se nebojte,mně se nerozvařily,chce to dát do vyhřáté trouby a té vody ne moc,jen tak podlít,pak to hlídejte a vodu vždy můžete přidat.Je to rychlovka jídlo.
bookcase
|15. 2. 2007 13:57
myslím si, že se ty nudle dají do pekáčku syrové, nevaří se...Ale co se s něma stane, to netuším, mohl by nám to autor(ka) objasnit
englicka
|15. 2. 2007 13:42
to se ty nudle nerozvaří na kaši než se udělá to kuře???já bych to kuře nejřív uvařila ve vodě,pak bych to podlila né vodou ale tím vývarem.Prosím objasnit-recept zní zajímavě...