• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krvavý Lentilkos
Napište svůj komentář k receptu

Krvavý Lentilkos

autor: sokacik
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krvavý Lentilkos
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hladká mouka
    • 300
      g cukr
    • 3
      ks vejce
    • prášek do pečiva
    • lentilky
    • 1
      dl mléko
    • 1
      dl olej
    • potravinářské barvivo červené
    • čokoláda kousky

Postup přípravy receptu

1
Nasypte mouku do mísy, navažte 400 g, vynulujte a nasypte 300 g cukru. Přidejte prášek do pečiva a vanilkový cukr. Přidejte vajíčka, mléko a olej. Zamíchejte a přidejte lentilky, čoko kousky a červené barvivo. Rozpalte na 100 C a poté co se to vloží do trouby přihřejte na 160 C. Po půl hodině zkontrolujte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krvavý prejt

Krvavý prejt

Krvavý bulgur

Krvavý bulgur

Krvavý nápoj

Krvavý nápoj

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Turková | 19. 1. 2010 11:11

    Dobrý den, autorku jsem kontaktovala, ale stále čekám na její úpravy. Příspěvky, které se týkají výhradně toho, jak má recept vypadat, jsou smazány, protože nepatří sem, ale do fóra. Děkujeme za pochopení.

  • Di - | 16. 1. 2010 00:30

    Že by osobní invektiva, Zdeno?

  • ladislava staffenová | 15. 1. 2010 10:58

    No ještě že nejsem začátečník ve vaření... to by to dopadlo, jak když pejsek s kočičkou pekli dort ....:-/

  • Tereza J. | 15. 1. 2010 09:57

    Ten recept mi pripadá ako z kuchárky Magdaleny Dobromily Rettigové, ...vražte do toho...Predsa stačí pozrieť do kuchárskej knihy ako sa píše recept a podľa toho ho napísať, ak to neviem. Toto nemá ani hlavu ani pätu. A čo sú to čokoládové kousky ? Aká čokoláda sa myslí ? Mám nalámať nejakú čokoládu ???

  • Zdena z JM | 15. 1. 2010 07:33

    Mně se postup nezdá zase až tak moc nejasný.Až na tu mouku a cukr.Já bych použila polohrubou mouku a cukr asi krupici.A co se má vynulovat?Asi snad váha,ne?Co jiného.Mně trochu zaráží to pečení.Já to dělám spíš naopak.Buchtu dám do hodně rozpálené trouby a pak teplotu zmírním.Paní Di,Vám přeju do nového roku trochu optimismu a ne jen samou kritiku.

  • Di - | 15. 1. 2010 07:10

    Asi je, Klárko, autorce i administrátorům. Popis receptu je to opravdu perla. Nevím, co mám vynulovat, ale já bych především vynulovala tento recept.

  • Klára Keselyova | 14. 1. 2010 15:19

    Aká múka? Aký cukor? Je to všetko jedno?

  • Di - | 14. 1. 2010 13:25

    Bohužel ani s tímto receptem si Kateřina moc práce nedala! Co na to moderátoři, kteří jiné věci tak rádi mažou?

  • marcela Světlíková | 12. 1. 2010 14:38

    Kateřino jste pejsek nebo kočička? nebo ten zlý pes co to sežral?

  • Ladia - | 28. 12. 2009 17:39

    TO mám nalít na plech nebo do nějaké formy??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Ostatní Buchty Pro děti Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Hladká mouka Lentilky Mléko Olej Potravinářské barvivo Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pepřový dip

Pepřový dip

Osvěžující ovocný dort

Osvěžující ovocný dort

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Jahodový likér

Jahodový likér

Dvojbarevný jablečný koláč

Dvojbarevný jablečný koláč

Cuketa zapečená s Nivou

Cuketa zapečená s Nivou

Obložený rohlíkový koláč

Obložený rohlíkový koláč

"Tiramisu" roláda

"Tiramisu" roláda

Boloňský guláš na zítra

Boloňský guláš na zítra

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

90
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
22
Nejjednodušší gratinované brambory
Nejjednodušší…
20
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Krvavý Lentilkos
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact