• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krvavý Lentilkos
Napište svůj komentář k receptu

Krvavý Lentilkos

autor: sokacik
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krvavý Lentilkos
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hladká mouka
    • 300
      g cukr
    • 3
      ks vejce
    • prášek do pečiva
    • lentilky
    • 1
      dl mléko
    • 1
      dl olej
    • potravinářské barvivo červené
    • čokoláda kousky

Postup přípravy receptu

1
Nasypte mouku do mísy, navažte 400 g, vynulujte a nasypte 300 g cukru. Přidejte prášek do pečiva a vanilkový cukr. Přidejte vajíčka, mléko a olej. Zamíchejte a přidejte lentilky, čoko kousky a červené barvivo. Rozpalte na 100 C a poté co se to vloží do trouby přihřejte na 160 C. Po půl hodině zkontrolujte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krvavý prejt

Krvavý prejt

Krvavý bulgur

Krvavý bulgur

Krvavý nápoj

Krvavý nápoj

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Turková | 19. 1. 2010 11:11

    Dobrý den, autorku jsem kontaktovala, ale stále čekám na její úpravy. Příspěvky, které se týkají výhradně toho, jak má recept vypadat, jsou smazány, protože nepatří sem, ale do fóra. Děkujeme za pochopení.

  • Di - | 16. 1. 2010 00:30

    Že by osobní invektiva, Zdeno?

  • ladislava staffenová | 15. 1. 2010 10:58

    No ještě že nejsem začátečník ve vaření... to by to dopadlo, jak když pejsek s kočičkou pekli dort ....:-/

  • Tereza J. | 15. 1. 2010 09:57

    Ten recept mi pripadá ako z kuchárky Magdaleny Dobromily Rettigové, ...vražte do toho...Predsa stačí pozrieť do kuchárskej knihy ako sa píše recept a podľa toho ho napísať, ak to neviem. Toto nemá ani hlavu ani pätu. A čo sú to čokoládové kousky ? Aká čokoláda sa myslí ? Mám nalámať nejakú čokoládu ???

  • Zdena z JM | 15. 1. 2010 07:33

    Mně se postup nezdá zase až tak moc nejasný.Až na tu mouku a cukr.Já bych použila polohrubou mouku a cukr asi krupici.A co se má vynulovat?Asi snad váha,ne?Co jiného.Mně trochu zaráží to pečení.Já to dělám spíš naopak.Buchtu dám do hodně rozpálené trouby a pak teplotu zmírním.Paní Di,Vám přeju do nového roku trochu optimismu a ne jen samou kritiku.

  • Di - | 15. 1. 2010 07:10

    Asi je, Klárko, autorce i administrátorům. Popis receptu je to opravdu perla. Nevím, co mám vynulovat, ale já bych především vynulovala tento recept.

  • Klára Keselyova | 14. 1. 2010 15:19

    Aká múka? Aký cukor? Je to všetko jedno?

  • Di - | 14. 1. 2010 13:25

    Bohužel ani s tímto receptem si Kateřina moc práce nedala! Co na to moderátoři, kteří jiné věci tak rádi mažou?

  • marcela Světlíková | 12. 1. 2010 14:38

    Kateřino jste pejsek nebo kočička? nebo ten zlý pes co to sežral?

  • Ladia - | 28. 12. 2009 17:39

    TO mám nalít na plech nebo do nějaké formy??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Ostatní Buchty Pro děti Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Hladká mouka Lentilky Mléko Olej Potravinářské barvivo Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí kysané zelí

Domácí kysané zelí

Papriková pomazánka II.

Papriková pomazánka II.

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza

Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza

Dušená krkovička se zeleninou

Dušená krkovička se zeleninou

El Paso Kořenící směs na fajitas/tortillas

El Paso Kořenící směs na fajitas…

Kuře „65“

Kuře „65“

Buřty na pivu

Buřty na pivu

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

56
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
39
Rýžové krokety (noky), základní recept
Rýžové krokety (noky),…
32
Chili con carne s kukuřicí
Chili con carne s…
31
Kapustová polévka s drožďovými knedlíčky
Kapustová polévka s…
30
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Zpěvák Janek Ledecký: Tahal herce do dodávky!

Zpěvák Janek Ledecký: Tahal herce do dodávky!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

  • Recepty.cz
  • Krvavý Lentilkos
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact