Krůtí stehna omyjeme, nasolíme, pokmínujeme a vložíme do pekáče na máslo. Podlijeme asi 1 dcl vody a dáme péci. Podléváme. Asi po hodině vložíme nakrájená rajčata, hrášek (jedna malá plechovka 200 ml) a cibuli. Jakmile je to hotové, maso vyndáme a slijeme šťávu do hrnce, kterou rozmixujeme na omáčku. Přidáme hořčici a necháme přejít varem. Maso naporcujeme a zalijeme omáčkou.
Velice dobrý recept. Místo rajčat jsem použila rajský protlak a hrášek mražený místo sterilovaného, na hořčici jsem úplně zapomněla :-) A moc jsme si pochutnali.
vynechala jsem rajčata... ty se mi prostě k hořčici nějak nezdály... ale dala jednou tolik hrášku a mraženého a dřív... Stehna jsem navíc prošpikovala česnekem a kromě kmínu tam přišel i drcený pepř... Nemá to chybu Shift+R zlepší kvalitu vyznačeného obrázku. Shift+A zlepší kvalitu všech obrázků na webové stránce.
Hanče
|31. 3. 2012 14:50
Výborný recept! Máslo jsem nedávala, hrášek jsem uvařila zvlášť v páře a a pak tím posypala omáčku, a bylo to skvělý.
Monika
|26. 3. 2012 12:38
Dala jsem rajčata v plechu bez hrášku - neměla jsem, A i když to bylo kyselejší moc zajímavá chuť. Určitě budu vařit dál. Doporučuji!