Vykostěná krůtí prsa upravíme na plát a naklepeme. Okraje odřízneme a semeleme společně s vepřovým masem. Na rozškvařené slanině orestujeme na nudličky nakrájenou šunku a plátky žampionů.
2
Přidáme umletou směs masa, petrželku a rohlík rozmáčený v mléce. Směs dle chuti okořeníme a vklepneme do ní vejce. Důkladně promícháme a naneseme a osolený plát krůtích prsou. Svineme do rolády a svážeme nití.
3
V troubě ji na oleji opečeme z každé strany do růžova, poté podlijeme horkou vodou a pečeme cca 1 hodinu. Průběžně podléváme a roládu zakapáváme rozpuštěným máslem.
4
Po upečení ji vyjmeme a výpek použijeme na přílohu - výborné jsou šťouchané brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Richard R.
|2. 6. 2007 12:55
Pro mlsné jazýčky, doporučuji...1!
Annalise
|14. 5. 2007 16:18
K šunce a žampionům přidáváme tepelně neopracované maso. Smícháme až po orestování šunky a žampionů v nějaké "zvlášť připravené" misce.
Máša
|14. 5. 2007 13:02
To maso a ostatní přidáme k šunce a upravíme tepelně, nebo šunku a žampiony přidáme k syrové směsi a po té naneseme na prsa. není to dost jasné. Děkuji,jinak to vypadá dost dobře,hned vyzkouším.