• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krůtí řízky v pivním těstíčku II.
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí řízky v pivním těstíčku II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí řízky v pivním těstíčku II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks krůtí maso prsa
    • 100
      ml pivo
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžička koření krůtí maso
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Krůtí prsa nakrájíme na menší řízky (medailonky), rukou lehce neklepeme. Těstíčko připravíme ze 100 ml piva, lžíce hořčice, lžíce sojové omáčky, lžíce solamylu, půl lžičky koření, sůl, hladká mouka - množstí tak, aby vzniklo řidší těsto. Do těstíčka naložíme řízečky a necháme 24 hodin uležet - je to opravu lepší nechat celý den. Pak smažíme v rozpáleném oleji.
2
Nejlepší s bramborovou, případně nastavovanou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku

Smažený květák (brokolice) v pivním…

Bůčkové kostky v pivním těstíčku

Bůčkové kostky v pivním těstíčku

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Siennaaa | 24. 1. 2013 19:50

    Recept jsem musela obměnit o bezlepkové pivo a bezlepkovou mouku. Bohužel mé těstíčko nebylo křupavé, bylo spíše jako nějaká omáčka, určitě to ubralo na chuti, ale přesto to nebylo špatné. Příště to zkusím ještě více zahustit... :-\

  • Hanka Nepeřená | 10. 4. 2010 13:49

    Právě jsme dojedli - je to lahoda. Masíčko je šťavnaté, těstíčko křupavé. Navíc je to hned osmahnuté a měkoučké. Fakt doporučuji.

  • Šárka Furchová | 13. 2. 2008 12:59

    Dělala jsem včera k večeři, maso jsem nechala uležet asi 20hodin a všem chutnalo. Bohužel mi došla sójová omáčka a neměla jsem koření "krůtí maso". Nahradila jsem pepřem, česnekem a vegetou. Maso jsem nasolila ještě před naložením. Výborné, rychlé a jednoduché.

  • Di | 13. 10. 2007 08:06

    Já tyhle naložené medailonky nebo steaky mám moc ráda.Vydrží mnohem déle než 24 hodin a je to skvělé předem připravené teplé pohoštění. Zkuste okořenit kari a zázvorem. Jinak základ je stejný: solamyl, sojovka, případně trochu worchesteru, hořcice, pivo, já dávám ještě vejce. Pak se může ochucovat podle vlastní fantazie. Zkošela jsem tak připravit nejen drůběž a vepřové, ale také hovězí plátky (myslím že to byla roštěnka), ze kterých jinak měkkou minutku připravit neumím.

  • Jaroslava Oumarová | 31. 1. 2006 12:58

    Tak takhle nakládám králičí medailonky a jsou fakt super.:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hořčice plnotučná Koření Krůtí maso Pivo Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí paprikový perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

Těstoviny se žampiony

Těstoviny se žampiony

Bůček pro správné chlapy

Bůček pro správné chlapy

Lemon Cheesecake

Lemon Cheesecake

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda v alobalu

Caesar salát

Caesar salát

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Brokolice pečená s česnekem a citronem

Brokolice pečená s česnekem a citronem

Karbanátky z brokolice

Karbanátky z brokolice

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

62
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
50
Zelný salát s křenem a paprikou
Zelný salát s křenem a…
46
Cizrnová polévka - vydatná
Cizrnová polévka -…
29
Dýňové latte
Dýňové latte
28
Grilovaná domácí pita s hummusem a jarní zeleninou
Grilovaná domácí pita s…

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Krůtí řízky v pivním těstíčku II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact