V hrnci na několika kapkách oleje zkaramelizujeme krystalový cukr, na cukr vložíme cibule rozkrájené na čtvrtky, promícháme a přidáme rajčatový protlak, podusíme. Přidáme sůl, pepř, bobkový list, tymián. Zalijeme troškou vody, necháme přejít varem a přidáme maso pokrájené na kostky. Uvaříme skoro do měkka, přidáme mrkev, petržel, celer (vše pokrájené na špalíky). Zalijeme opět troškou vody a dusíme úplně do měkka. Přidáme žampiony, zalijeme červeným vínem, ješte dochutíme (sůl, koření). Hrášek přidáme až těsně před dokončením.
Moc děkuji za recept. Dávám 1, noc nám chutnalo. Vařila jsem na druhý den. A jak se to proleželo byla to ňamka. Použila jsem krůtí prsa, které manžel moc nemusí, ale tohle mu chutnalo. Kdybych mu neřekla, že jsou to krůtí prsa, tak by to nepoznal. :-D
bubli nator
|15. 11. 2009 17:57
hodne dobry
Lenka Kovářová
|22. 1. 2009 16:48
Necekane dobre. Davam 1
Anonym
|17. 2. 2008 13:46
vynikající!!!udělala jsem to z kachního masa a je to skvělé!! Prolnutí chutí/karamel,koření,víno/ je nedostižné!!!
Kuchařka on-line
|14. 12. 2005 13:35
Ale nezapomněla, zkuste si recept přečíst až do konce.