• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Krůtí ragú se zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí ragú se zeleninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 13
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí ragú se zeleninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 800
      g krůtí stehna (1 kg)
    • 3
      ks cibule velké
    • 2
      lžíce cukr krystal
    • 4
      lžíce rajský protlak
    • sůl
    • pepř mletý
    • 3
      ks bobkový list
    • tymián
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 1
      ks celer
    • 8
      ks žampiony příp. malá konzerva
    • 2
      dl červené víno
    • 1
      plechovka hrášek

Postup přípravy receptu

1
V hrnci na několika kapkách oleje zkaramelizujeme krystalový cukr, na cukr vložíme cibule rozkrájené na čtvrtky, promícháme a přidáme rajčatový protlak, podusíme. Přidáme sůl, pepř, bobkový list, tymián. Zalijeme troškou vody, necháme přejít varem a přidáme maso pokrájené na kostky. Uvaříme skoro do měkka, přidáme mrkev, petržel, celer (vše pokrájené na špalíky). Zalijeme opět troškou vody a dusíme úplně do měkka. Přidáme žampiony, zalijeme červeným vínem, ješte dochutíme (sůl, koření). Hrášek přidáme až těsně před dokončením.
2
Podáváme s bílým chlebem nebo vařenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krůtí ragú s brokolicí

Krůtí ragú s brokolicí

Krůtí ragú se žampiony

Krůtí ragú se žampiony

Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 24. 4. 2015 13:33

    Vynikajici!!! Jen jsem stavu zahustila strouhanym pernikem, protoze mame radsi hustsi a podavala s bramborovou kasi. Opravdu jsme si pochutnali.

  • spejsek | 13. 6. 2013 18:38

    Moc děkuji za recept. Dávám 1, noc nám chutnalo. Vařila jsem na druhý den. A jak se to proleželo byla to ňamka. Použila jsem krůtí prsa, které manžel moc nemusí, ale tohle mu chutnalo. Kdybych mu neřekla, že jsou to krůtí prsa, tak by to nepoznal. :-D

  • bubli nator | 15. 11. 2009 17:57

    hodne dobry

  • Lenka Kovářová | 22. 1. 2009 16:48

    Necekane dobre. Davam 1

  • Anonym | 17. 2. 2008 13:46

    vynikající!!!udělala jsem to z kachního masa a je to skvělé!! Prolnutí chutí/karamel,koření,víno/ je nedostižné!!!

  • Kuchařka on-line | 14. 12. 2005 13:35

    Ale nezapomněla, zkuste si recept přečíst až do konce.

  • Anonym | 11. 12. 2005 08:31

    pani zapoměla použít maso!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Červené víno Cibule Cukr krystal Hrášek Krůtí stehna Mrkev Pepř mletý Petržel Rajský protlak Sůl Tymián Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Karbanátky z ovesných vloček

Karbanátky z ovesných vloček

Divoká sekaná

Divoká sekaná

Pikantní pečené kuře na rajčatech

Pikantní pečené kuře na rajčatech

Bramborové pagáče

Bramborové pagáče

Květáková polévka + obalovaný květák

Květáková polévka + obalovaný květák

Pangas raz dva

Pangas raz dva

Houbový guláš na špeku s paprikou

Houbový guláš na špeku s paprikou

Pepanovy buřty k pivu

Pepanovy buřty k pivu

Volské oko v chlebu

Volské oko v chlebu

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

118
Tvarůžkový steak
Tvarůžkový steak
57
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Dýňová polévka s…
51
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
49
Vepřové s cibulí na černém pivu
Vepřové s cibulí na…
37
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Krůtí ragú se zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact