• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krůtí ragú s brokolicí
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí ragú s brokolicí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí ragú s brokolicí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • 3
      ks rajčata
    • 250
      g brokolice
    • 500
      g krůtí prsa
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce máslo
    • 200
      ml bílé víno
    • 300
      ml smetana
    • 1
      svazek bazalka

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a česnek oloupeme, rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme semen. Vše pokrájíme na kostičky. Brokolici rozebereme na růžičky. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a prudce opečeme na rozehřátém oleji. Vyjmeme a udržujeme v teple. Na rozehřátém másle necháme zesklovatět cibuli a česnek. Zalijeme vínem a přidáme smetanu. Uvedeme do varu, vmícháme brokolici a několik minut povaříme. Bazalku omyjeme, osušíme, nakrájíme a přidáme k brokolici spolu s rajčaty a opečeným masem. Osolíme a opepříme. Nejlépe chutná s těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krůtí ragú se žampiony

Krůtí ragú se žampiony

Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

Ragú z kuřecích jater

Ragú z kuřecích jater

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • smolici
    smolici | 28. 1. 2011 18:49

    děti brokolici moc nemusí, tak jsem doufala, že je přesvědčím...ale nepovedlo se, nechutnalo, i když dospělákům ano ;-)

  • Pavla | 29. 10. 2010 11:47

    no to jo ja taky :-[

  • Tomáš | 24. 1. 2007 13:01

    Na můj vkus byla chuť příliš sladká. Přidal jsem trochu sojovky a bylo to mnohem lepší. Jinak jídlo bylo moc dobré. Dokonce i děti, které jsou jinak vybíravé to s chutí snědly. Možná to bylo tím, že vařil táta :))

  • Janca | 3. 9. 2004 15:35

    Bylo to vynikající, ale ja jsem to jeste malicko posypala Parmazanem. Jo, a misto masla, ktere nebyva tak moc stabilni jsem na pripravu sklovate cibulky pouzila slunecnicovy olej. Jinak vrele doporucuji!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Bílé víno Brokolice Česnek Cibule Krůtí prsa Máslo Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lososová pomazánka

Lososová pomazánka

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Cuketa na smetaně

Cuketa na smetaně

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Zeleninové kari

Zeleninové kari

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a sejkorami

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…

Ovocný koktejl

Ovocný koktejl

Domácí čokoládové pralinky

Domácí čokoládové pralinky

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…
13
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
13
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
AHA.cz Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Anna Dvořáková (23) o nervovém kolapsu: Přestalo mi fungovat tělo!

Anna Dvořáková (23) o nervovém kolapsu: Přestalo mi fungovat tělo!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Další doporučené recepty:

Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a opečenou zeleninou
Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a…
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Krůtí prso jedna báseň
Krůtí prso jedna báseň
Krůtí ragú se šafránovými nudlemi
Krůtí ragú se šafránovými nudlemi
Krůtí ragú se žampiony
Krůtí ragú se žampiony
Krůtí ramínko na červeném víně se šťouchanými brambory s jarní cibulkou
Krůtí ramínko na červeném víně se…
  • Recepty.cz
  • Krůtí ragú s brokolicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact