• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krůtí ragú s brokolicí
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí ragú s brokolicí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí ragú s brokolicí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • 3
      ks rajčata
    • 250
      g brokolice
    • 500
      g krůtí prsa
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce máslo
    • 200
      ml bílé víno
    • 300
      ml smetana
    • 1
      svazek bazalka

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a česnek oloupeme, rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme semen. Vše pokrájíme na kostičky. Brokolici rozebereme na růžičky. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a prudce opečeme na rozehřátém oleji. Vyjmeme a udržujeme v teple. Na rozehřátém másle necháme zesklovatět cibuli a česnek. Zalijeme vínem a přidáme smetanu. Uvedeme do varu, vmícháme brokolici a několik minut povaříme. Bazalku omyjeme, osušíme, nakrájíme a přidáme k brokolici spolu s rajčaty a opečeným masem. Osolíme a opepříme. Nejlépe chutná s těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krůtí ragú se žampiony

Krůtí ragú se žampiony

Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

Ragú z kuřecích jater

Ragú z kuřecích jater

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • smolici
    smolici | 28. 1. 2011 18:49

    děti brokolici moc nemusí, tak jsem doufala, že je přesvědčím...ale nepovedlo se, nechutnalo, i když dospělákům ano ;-)

  • Pavla | 29. 10. 2010 11:47

    no to jo ja taky :-[

  • Tomáš | 24. 1. 2007 13:01

    Na můj vkus byla chuť příliš sladká. Přidal jsem trochu sojovky a bylo to mnohem lepší. Jinak jídlo bylo moc dobré. Dokonce i děti, které jsou jinak vybíravé to s chutí snědly. Možná to bylo tím, že vařil táta :))

  • Janca | 3. 9. 2004 15:35

    Bylo to vynikající, ale ja jsem to jeste malicko posypala Parmazanem. Jo, a misto masla, ktere nebyva tak moc stabilni jsem na pripravu sklovate cibulky pouzila slunecnicovy olej. Jinak vrele doporucuji!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Bílé víno Brokolice Česnek Cibule Krůtí prsa Máslo Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlá večeře

Rychlá večeře

Pikantní fazolky

Pikantní fazolky

Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan Pidesi)

Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Cuketová kostka s čokoládou

Cuketová kostka s čokoládou

Těstoviny s houbovou smaženicí

Těstoviny s houbovou smaženicí

Těstovinový salát se šunkou

Těstovinový salát se šunkou

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Dvoubarevné margot řezy - píchané

Dvoubarevné margot řezy - píchané

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

49
Cuketové lasagne
Cuketové lasagne
43
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
32
Salámová česnečka se zeleninou
Salámová česnečka se…
24
Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu
Vepřový guláš (nejen) s…
24
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 13.–14. 9. 2025: Kdo prožije hektické dny a komu se splní malé přání?

Horoskop na víkend 13.–14. 9. 2025: Kdo prožije hektické dny a komu se splní malé přání?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a opečenou zeleninou
Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a…
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Krůtí prso jedna báseň
Krůtí prso jedna báseň
Krůtí ragú se šafránovými nudlemi
Krůtí ragú se šafránovými nudlemi
Krůtí ragú se žampiony
Krůtí ragú se žampiony
Krůtí ramínko na červeném víně se šťouchanými brambory s jarní cibulkou
Krůtí ramínko na červeném víně se…
  • Recepty.cz
  • Krůtí ragú s brokolicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact