Z masa nakrájíme tenké medailonky a opečeme na oleji, vyděláme z pánve a dáme do kastrolu a přikryjeme, aby zůstaly teplé. Na šťávě po opékání osmažíme cibuli, plátky česneku a kostičky paprik, přidáme bambus, sojové klíčky, žampiony, petrželku, osolíme, opepříme dáme trochu kari.
2
Zamícháme a přidáme uvařenou rýži, zakapeme sojovou omáčkou, podlijeme trochou vody, nahoru dáme maso, přiklopíme a dusíme na velmi mírném ohni, dokud rýže nevsákne šťávu. Pak vypneme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mirka Urbánková
|30. 10. 2007 23:35
Tak, dnes večer jsme si na tomto pokrmu doma velice pochutnali, zelenina byla výborné kombinace. Potěšilo mě, že odpovídá i dělené stravě pro mého muže, protože tam nebyl Solamyl apod. Jinak pro mě a pro syna jsme jídlo měli ještě s rýží a pro všechny se zelným salátem a super!!! Chyba, že nebyla doma dcera, která chudák na koleji asi jenom vylizuje konzervy. Musím zopáknout někdy přes víkend. Dík za nápad, už mám ve své databázi. Papa