• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Krůtí mňamka s nivou - rychlovka
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí mňamka s nivou - rychlovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí mňamka s nivou - rychlovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 700
      g krůtí prsa
    • 200
      g anglická slanina
    • žampiony Dle chuti
    • ananas
    • 300
      g sýr niva
    • šlehačka Milli
    • koření Na krůtu - Avokádo nebo Kotányi

Postup přípravy receptu

1
Společně s anglickou slaninou opěčeme na teflonové pánvi na nudličky nakrájená okořeněná prsíčka. Přidáme žampióny, ananas nakrájený na kousky a zalejeme šlehačkou. Krátce dusíme asi 5 minut a přisypeme na kousky rozdělenou nivu. Necháme přiklopené dusit, až se niva rozpustí. Dochutíme podle potřeby originál kořením na krůtu.
2
<BR>Ingrediencí můžete podle chuti i přidat! Jako přílohu doporučuji hranolky nebo americké brambory.
3
<BR><BR>II. varianta: prsa nakleme, okořeníme, poklademe plátky anglické, kolečkem ananasu, a kouskem nivy. Zatočíme do roládky, sepneme párátkem a položíme na lehce vymaštěný pekáč. Roládky zasypeme nakrájenými žampióny a zalejeme šlehačkou. Pečeme přiklopené asi 3/4 až 1 hodinu.
4
<BR>Oba recepty jsou výtečné, jen doba přípravy se liší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mňam kuskus rychlovka

Mňam kuskus rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Ovocný táč (rychlovka)

Ovocný táč (rychlovka)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 13. 6. 2014 09:03

    Nedávno jsem udělala variantu s roládkama a ta nám teda chutnala moc. Tak jsem včera zkusila variantu číslo jedna a ta byla oproti první zkušenosti dost hrozná :-$ . Je to divné, stejné potraviny a tak rozdílný konec. Takže tu první už nikdy v životě ;-) , lepší je ta z pekáče.

  • Monika | 22. 12. 2013 22:01

    Celkem to ušlo. Hranolky nemůžu nedoporučit, nehodí se k tomu, lepší by byla rýže.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 19. 2. 2011 16:19

    Zkusila jsem obě varianty a obě jsou dobré, doporučuji.

  • Eva Pavlorková | 25. 10. 2008 13:18

    Opravdu moc dobré, jen bych jako přílohu doporučila spíš rýži. Hranolky doma nejíme, tak jsme zkoušeli normální vařené bambory a dost to kazí. :(

  • Marcela Kavalcová | 13. 11. 2007 09:06

    Skvělé skvělé skvělé. Víc není co dodat. Niva v omáčce vynikající. A že je to tučné? No a co? Ná to rozhodně nevadí.

  • Monika | 24. 8. 2007 11:54

    Udělala jsem variantu č.1 a moooooc dobré.Dávám za 1*

  • Tereza J. | 22. 8. 2007 16:24

    Tak nejedz, nejedz, nejedz, nejedz a nejedz :)))))

  • Anonym | 22. 8. 2007 16:10

    Tučné tučné tučné tučné tučné. A nivu do masa nebo do omáčky už nikdy nedám.

  • Helena Kučerová | 22. 8. 2007 10:50

    Ačkoliv jsem použila vepřovou kýtu nakrájenou na jemné nudličky, bylo to naprosto úžasné a rychlé. Škoda, že mohu dát jen jednu 1.

  • pavla | 17. 8. 2006 23:03

    Dělala jsem variantu II roládky a je to super. Zbylou nivu jsem nastrouhala a nakonec nechala rozpustit ve šťávě. Je to opravdu moc dobré.

  • Ivča | 12. 4. 2006 20:47

    no je to teda mňamka, dělala jsem variantu I- potřebovala jsem fofrovat,ale bašta, zbylo i na druhý den..

  • Jana Kostkanová | 29. 1. 2006 10:07

    Dnes to dělá manžel k obědu.Slavíme narozeniny.Už se na to moc těším!Vypadá to skvěle.

  • marcela dvořáková | 29. 8. 2005 11:33

    Připojuji se k pochvale, je to opravdu mňamka, u nás všichni i vylízali talíře.

  • Ivana Šimková | 25. 8. 2005 12:18

    Ahoj, ten recept je opravdu vynikající, opravdu jsme si pochutnali, doporučuji všem. Nemá to chybu.

  • Kasumi Shinzawai | 24. 8. 2005 00:38

    nebo taky stilton.. ten pouzivam ja v anglii.. je silnejsi nez niva, ale nivova omacka z nej vyjde :)

  • Martina Hühneová | 23. 8. 2005 09:53

    Milá Debro, niva je česká varianta sýra s modou plísní uvnitř - obdoba sýrů Gorgonzola nebo Roquefort.

  • Jana Han | 23. 8. 2005 09:52

    Niva je blue cheese. Muzete pouzit jakykoliv druh, ktery dostanete v supermarketu, podobna, jen jemnejsi chuti je gorgonzola.

  • debra | 23. 8. 2005 06:56

    da se niva nahradit necim jinym?nebo tu dobrou chut prave dodava ta niva?nevim,jak niva vypada-to je ten muj problem - neziji v Cechachdiky

  • Marcela Vrabcová | 17. 4. 2005 20:49

    Dělala jsem take variantu cislo jedna a moc jsme si pochutnali.

  • Martin | 17. 4. 2005 18:43

    Nemá to chybu,rychlé a výborné. Kombinace ananasu a nivy vytváří dokonalou harmonii chuti.Opravdu doporučuji.Vyzkoušel jsem tu rychlejší variantu s hranolkama .Na takovou dobrotu se nedá déle čekat ...Martin

  • Jana z VM | 30. 3. 2005 12:39

    Já jsem pro variantu č.II !! To bude určitě dobrota !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Anglická slanina Koření Krůtí prsa Šlehačka Sýr Niva Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Tvarohovo-ananasové řezy

Tvarohovo-ananasové řezy

Tvarohová buchta s margotkou

Tvarohová buchta s margotkou

Brokolicová polévka IV

Brokolicová polévka IV

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

Čerstvé těstoviny s chřestem

Čerstvé těstoviny s chřestem

Koprová omáčka se žampiony

Koprová omáčka se žampiony

Barevný fazolový salát (lečo) - sterilovaný

Barevný fazolový salát (lečo) -…

Podzimní salát Coleslaw

Podzimní salát Coleslaw

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

29
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
25
Karbanátky se zelím
Karbanátky se zelím
25
Tudelská zeleninová polévka
Tudelská zeleninová…

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Etiketa oblékání pro svatebčanky: Ve kterých šatech si neutrhnete ostudu?

Etiketa oblékání pro svatebčanky: Ve kterých šatech si neutrhnete ostudu?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz České krásky v Cannes: Co vynesly na červený koberec?

České krásky v Cannes: Co vynesly na červený koberec?

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

  • Recepty.cz
  • Krůtí mňamka s nivou - rychlovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact