• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krůtí mňamka s nivou - rychlovka
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí mňamka s nivou - rychlovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí mňamka s nivou - rychlovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 700
      g krůtí prsa
    • 200
      g anglická slanina
    • žampiony Dle chuti
    • ananas
    • 300
      g sýr niva
    • šlehačka Milli
    • koření Na krůtu - Avokádo nebo Kotányi

Postup přípravy receptu

1
Společně s anglickou slaninou opěčeme na teflonové pánvi na nudličky nakrájená okořeněná prsíčka. Přidáme žampióny, ananas nakrájený na kousky a zalejeme šlehačkou. Krátce dusíme asi 5 minut a přisypeme na kousky rozdělenou nivu. Necháme přiklopené dusit, až se niva rozpustí. Dochutíme podle potřeby originál kořením na krůtu.
2
<BR>Ingrediencí můžete podle chuti i přidat! Jako přílohu doporučuji hranolky nebo americké brambory.
3
<BR><BR>II. varianta: prsa nakleme, okořeníme, poklademe plátky anglické, kolečkem ananasu, a kouskem nivy. Zatočíme do roládky, sepneme párátkem a položíme na lehce vymaštěný pekáč. Roládky zasypeme nakrájenými žampióny a zalejeme šlehačkou. Pečeme přiklopené asi 3/4 až 1 hodinu.
4
<BR>Oba recepty jsou výtečné, jen doba přípravy se liší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mňam kuskus rychlovka

Mňam kuskus rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Ovocný táč (rychlovka)

Ovocný táč (rychlovka)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 13. 6. 2014 09:03

    Nedávno jsem udělala variantu s roládkama a ta nám teda chutnala moc. Tak jsem včera zkusila variantu číslo jedna a ta byla oproti první zkušenosti dost hrozná :-$ . Je to divné, stejné potraviny a tak rozdílný konec. Takže tu první už nikdy v životě ;-) , lepší je ta z pekáče.

  • Monika | 22. 12. 2013 22:01

    Celkem to ušlo. Hranolky nemůžu nedoporučit, nehodí se k tomu, lepší by byla rýže.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 19. 2. 2011 16:19

    Zkusila jsem obě varianty a obě jsou dobré, doporučuji.

  • Eva Pavlorková | 25. 10. 2008 13:18

    Opravdu moc dobré, jen bych jako přílohu doporučila spíš rýži. Hranolky doma nejíme, tak jsme zkoušeli normální vařené bambory a dost to kazí. :(

  • Marcela Kavalcová | 13. 11. 2007 09:06

    Skvělé skvělé skvělé. Víc není co dodat. Niva v omáčce vynikající. A že je to tučné? No a co? Ná to rozhodně nevadí.

  • Monika | 24. 8. 2007 11:54

    Udělala jsem variantu č.1 a moooooc dobré.Dávám za 1*

  • Tereza J. | 22. 8. 2007 16:24

    Tak nejedz, nejedz, nejedz, nejedz a nejedz :)))))

  • Anonym | 22. 8. 2007 16:10

    Tučné tučné tučné tučné tučné. A nivu do masa nebo do omáčky už nikdy nedám.

  • Helena Kučerová | 22. 8. 2007 10:50

    Ačkoliv jsem použila vepřovou kýtu nakrájenou na jemné nudličky, bylo to naprosto úžasné a rychlé. Škoda, že mohu dát jen jednu 1.

  • pavla | 17. 8. 2006 23:03

    Dělala jsem variantu II roládky a je to super. Zbylou nivu jsem nastrouhala a nakonec nechala rozpustit ve šťávě. Je to opravdu moc dobré.

  • Ivča | 12. 4. 2006 20:47

    no je to teda mňamka, dělala jsem variantu I- potřebovala jsem fofrovat,ale bašta, zbylo i na druhý den..

  • Jana Kostkanová | 29. 1. 2006 10:07

    Dnes to dělá manžel k obědu.Slavíme narozeniny.Už se na to moc těším!Vypadá to skvěle.

  • marcela dvořáková | 29. 8. 2005 11:33

    Připojuji se k pochvale, je to opravdu mňamka, u nás všichni i vylízali talíře.

  • Ivana Šimková | 25. 8. 2005 12:18

    Ahoj, ten recept je opravdu vynikající, opravdu jsme si pochutnali, doporučuji všem. Nemá to chybu.

  • Kasumi Shinzawai | 24. 8. 2005 00:38

    nebo taky stilton.. ten pouzivam ja v anglii.. je silnejsi nez niva, ale nivova omacka z nej vyjde :)

  • Martina Hühneová | 23. 8. 2005 09:53

    Milá Debro, niva je česká varianta sýra s modou plísní uvnitř - obdoba sýrů Gorgonzola nebo Roquefort.

  • Jana Han | 23. 8. 2005 09:52

    Niva je blue cheese. Muzete pouzit jakykoliv druh, ktery dostanete v supermarketu, podobna, jen jemnejsi chuti je gorgonzola.

  • debra | 23. 8. 2005 06:56

    da se niva nahradit necim jinym?nebo tu dobrou chut prave dodava ta niva?nevim,jak niva vypada-to je ten muj problem - neziji v Cechachdiky

  • Marcela Vrabcová | 17. 4. 2005 20:49

    Dělala jsem take variantu cislo jedna a moc jsme si pochutnali.

  • Martin | 17. 4. 2005 18:43

    Nemá to chybu,rychlé a výborné. Kombinace ananasu a nivy vytváří dokonalou harmonii chuti.Opravdu doporučuji.Vyzkoušel jsem tu rychlejší variantu s hranolkama .Na takovou dobrotu se nedá déle čekat ...Martin

  • Jana z VM | 30. 3. 2005 12:39

    Já jsem pro variantu č.II !! To bude určitě dobrota !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Anglická slanina Koření Krůtí prsa Šlehačka Sýr Niva Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka z růžičkové kapusty

Polévka z růžičkové kapusty

Fenyklový salát

Fenyklový salát

Chlupaté knedlíky ze solamylu

Chlupaté knedlíky ze solamylu

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Celozrnné dalamánky

Celozrnné dalamánky

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Tuňákové karbanátky

Tuňákové karbanátky

Česneková pomazánka z červené řepy a nivy

Česneková pomazánka z červené řepy a…

Kynutý beránek

Kynutý beránek

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

84
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
57
Brokolice se slaninou (nejen) z remosky
Brokolice se slaninou …
57
Švestkový koláč bez lepku s drobenkou
Švestkový koláč bez…
34
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
21
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Hana Zagorová (†75) by slavila 79: Dojemný vzkaz od Margity!

Hana Zagorová (†75) by slavila 79: Dojemný vzkaz od Margity!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

  • Recepty.cz
  • Krůtí mňamka s nivou - rychlovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact