Krůtí prsa rozřízneme a naklepeme, aby nám vznikl plát. Osolíme, opepříme, vložíme plátek šunky, nakrájenou sterilovanou broskev a zasypeme strouhanou nivou. Zabalíme a vytvoříme kapsu.
2
Kapsu vložíme na pánev a na rozpálený olej a přiklopíme poklicí. Pomalu opékáme z každé strany zhruba 4 minuty. Já osobně obracím, když není na masu vidět nic syrového.
3
Do výpeku přidáme nasekané pražené mandle, nastrouhanou nivu, trojúhelník měkkého sýra a zalijeme smetanou. Přidáme asi tak kávovou lžičku provensálského koření rozmícháme a necháme chvilku provařit.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
jarahou
|8. 2. 2014 08:59
nam to nechutnalo, mene je nekdy vice a tady jeden myslel az vymyslel :-!
radek baloun
|2. 11. 2006 10:56
Samozrejme ze to jde i z kureciho masa ale nemam rad stereotip tudiz ne porad kure tak jsem zvolil kruti maso.Zalezi samozrejme na kazdem co mu vyhovuje a chutna.Jsem rad ze Vam chutnalo
Katka
|6. 10. 2006 14:57
Je to moc výborné a hlavně chutné .Vyzkoušel si to i z kuřecího je to skoro stejné .
Jindřiška
|27. 9. 2006 12:08
Teda chlape tohle se Vám povedlo! Taková dobrůtka už po přečtení