Maso pokrájíme na nudličky a posypeme gyrosovým kořením. Oloupeme okurku a jednu třetinu nastrouháme na hrubém struhadle. Oloupeme a utřeme česnek. Obojí vetřeme do smetany a žervé. V misce smísíme kečup s majonézou, osolíme, opepříme a přisypeme papriku. Rajčata a okurku nakrájíme na plátky.
2
Krůtí maso prudce asi 5 minut opékáme na oleji. Housky rozpečeme a rozkrojíme. Do každé vložíme 2 listy hlávkového salátu, na ně rozdělíme pokrájená rajčata s okurkou a navrch opečené maso. Přidáme lžíci okurkové omáčky a překlopíme. Ochucenou majonézu podáváme zvlášť.
Ježiši, další pedant, co nemá nic jinýho napráci než ze sebe dělat vola!
P.S.: Moc dobré!
Jarda
|17. 1. 2012 18:06
Mne by zajímalo, z čeho je ta majonéza pikantní?! Je ochucena česnekem, který najdeme prakticky v každém jídle obsahujícím maso, drůběž, atd. Odkdy je uhorka pikantní? U Vás rostou pikantní? V ostatním světě NE!