• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Krůtí guláš s těstovinami
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí guláš s těstovinami

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 10
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí guláš s těstovinami
Krůtí guláš s těstovinami
Krůtí guláš s těstovinami
Krůtí guláš s těstovinami
Krůtí guláš s těstovinami
Krůtí guláš s těstovinami
Krůtí guláš s těstovinami
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • sůl
    • 1
      lžička olivový olej
    • 0,50
      lžička skořice
    • pepř mletý
    • 0,50
      svazek tymián
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 3
      ks šalotka
    • 200
      g lilek
    • 200
      ml zeleninový vývar
    • 140
      g krůtí řízek
    • 250
      g cherry rajčátka
    • 1
      balení rajský protlak
  • K podávání
    • 130
      g penne (uvařené na skus)

Postup přípravy receptu

1
Maso opláchněte, osušte, nakrájejte na malé kousky, osolte a opepřete. Na rozehřátém oleji v kastrolu krátce, asi 5 minut, orestujte nakrájenou šalotku a maso.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Přidejte na kousky nakrájenou papriku a lilek, smažte ještě asi 3 minuty, zalijte vývarem a přidejte rajčatový protlak. Uveďte do varu, přidejte rozkrojená rajčata a skořici a mírně povařte asi 10 minut. Osolte, opepřete a dochuťte tymiánem. Podávejte s těstovinami.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krůtí kostky se žampiony

Krůtí kostky se žampiony

Krůtí gulášek

Krůtí gulášek

Krůtí na smetaně

Krůtí na smetaně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mišule1 | 10. 2. 2015 20:27

    Dnes vyzkoušeno. Já jsem si recept upravila trošičku k obrazu svému. Vyměnila jsem lilek za hlívu ústřičnou a přidala jsem jednu čilipapričku. Výsledek byl luxusní a mohu jen doporučit. Pro výraznější chuť možná příště přidám trochu drceného kmínu, tím se chuť ještě přiblíží "klasickému guláši. Jinak, recept se skládá z kvalitních a zdravých surovin, takže je vhodný i pro hubnoucí ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Guláš Maso & ryby & mořské plody Maso Krůtí Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Drůbeží Oběd Večeře Smažení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cherry rajčátka Krůtí řízek Lilek Olivový olej Paprika - žlutá Penne Pepř mletý Rajský protlak Šalotka Skořice Sůl Tymián Zeleninový vývar

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Zapečený lilek s parmezánem

Zapečený lilek s parmezánem

Bábovka vídeňská

Bábovka vídeňská

Kroužky z nivy

Kroužky z nivy

Bramborovo-květákové placičky

Bramborovo-květákové placičky

Tymiánové hovězí se zeleninou

Tymiánové hovězí se zeleninou

Kuře po sečuánsku

Kuře po sečuánsku

Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Domáci hamburger

Domáci hamburger

Doporučujeme

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

104
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
72
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
68
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
54
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
49
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého favorita a přivítejte léto se sladkou noblesou
Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého…
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré a bez kalorií!
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré…
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
AHA.cz Dyková odtajnila plány: Stěhování do zahraničí, bouchne všechny prachy

Dyková odtajnila plány: Stěhování do zahraničí, bouchne všechny prachy

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Denní horoskop na pondělí 16. 6. 2025: Kdo získá zajímavou nabídku a kdo vyřeší své problémy?

Denní horoskop na pondělí 16. 6. 2025: Kdo získá zajímavou nabídku a kdo vyřeší své problémy?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Heidi Janků šokovala: Potřetí oblékla svatební šaty

Heidi Janků šokovala: Potřetí oblékla svatební šaty

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si v životě polepší a koho zradí dobrý přítel?

Horoskop na další týden: Kdo si v životě polepší a koho zradí dobrý přítel?

Další doporučené recepty:

Krůta s kaštanovou nádivkou
Krůta s kaštanovou nádivkou
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Krůtí filé
Krůtí filé
Krůtí gulášek
Krůtí gulášek
Krůtí hamburger s pikantní majonézou
Krůtí hamburger s pikantní majonézou
Krůtí chilli con carne
Krůtí chilli con carne
  • Recepty.cz
  • Krůtí guláš s těstovinami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact