• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krůtí guláš 3x jinak
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí guláš 3x jinak

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí guláš 3x jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce paprika - sladká
    • 2
      lžíce kečup - ostrý
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • majoránka
    • 0,50
      kg krůtí maso gulášové
    • hladká mouka 2-3 lžíce na zahuštění

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmažíme cibulku pěkně do hněda - chvíli to trvá, ale guláš bude mít pěknou barvu. Přidáme papriku a necháme ji krátince rozpustit v tuku. Přidáme maso osolené, opepřené a s kmínem a krátce orestujeme, aby se paprika nepřipálila. Přidáme kečup a podlijeme troškou horké vody. Dusíme až je maso měkké, podle potřeby přidáváme vodu. Po změknutí masa přidáme prolisovaný česnek a guláš zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Množství vody záleží na tom, kolik budete chtít šťávy. Můžete guláš přichutit i kostkou drůbežího vývaru. Guláš necháme provařit a na závěr přidáme majoránku. Tu už nevaříme. Podle potřeby dosolíme.
2
Přílohy: chleba, knedlík, houska.
3
1 obměna: guláš příliš nezahušťujeme, ke konci varu přidáme nakrájenou zelenou papriku a pikantní klobásu. Jako příloha jsou nejlepší malé bramboráčky nebo hranolky.
4
2.obměna: porce guláše posypeme nasekaným vejcem uvařeným na tvrdo a cibulkou na kolečka. Tady je nejlepší příloha chleba.
5
3.obměna: krátce před ukončením varu přidáme sladkokyselou okurku nakrájenou na kolečka - množství podle chuti. Podáváme s knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krůtí guláš s těstovinami

Krůtí guláš s těstovinami

Bylinkový krůtí guláš se žampiony

Bylinkový krůtí guláš se žampiony

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivan | 6. 8. 2014 15:48

    Prosím Vás ten kečup vynechte.Kečup je zkáza český kuchyně. Nešloby to s protlakem a trošku chilli

  • mykyna | 26. 6. 2014 09:02

    kralovstvi za recepty bez cibule

  • Boris | 4. 10. 2013 21:02

    Recept je to zajímavý-určitě ho vyzkouším...Jen bych místo oleje použil sádlo!!!(guláš na oleji???-sorry-určitě ne!!

  • Lenka P. | 30. 12. 2008 12:53

    Takto taky dělám krůtí guláš. Místo ostrého kečupu může být pálivá paprika - sáčková nebo přidávám pár kapek chilli. Gulášovou směs vůbec nepoužívám, dávám kostku masoxu. A všeobecně platné pro guláš - cibulí se nešetří. Kolik cibule, tolik masa.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Krůtí
Maso Oběd Večeře Dušení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Kečup - ostrý Kmín Krůtí maso Majoránka Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mojito

Mojito

Kuře v jogurtové marinádě II.

Kuře v jogurtové marinádě II.

Vaječná pomazánka II.

Vaječná pomazánka II.

Makový koláč s rebarborou

Makový koláč s rebarborou

Rychlý jahodový koláč

Rychlý jahodový koláč

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Vajíčková pomazánka se sýrem

Vajíčková pomazánka se sýrem

Kuřecí srdíčka - pečená

Kuřecí srdíčka - pečená

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

225
Motaný makový / ořechový závin
Motaný makový / ořechový…
43
Domácí kečup
Domácí kečup
42
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
41
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem
Chřest s křupavou…
30
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Krůtí guláš 3x jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact