• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krupicová kaše z domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Krupicová kaše z domácí pekárny

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krupicová kaše z domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l mléko
    • 50
      g dětská krupice
    • 20
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Vše dáme do pekárny. Formu přikryjeme alobalem, aby kaše nevytekla. Zapneme program MARMELÁDA. Po 30 minutách zkontrolujeme hustotu (měla by být hotová).
2
Pokud ne, necháme pracovat do zhoustnutí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krupicová kaše se sněhem

Krupicová kaše se sněhem

Zapečená krupicová kaše

Zapečená krupicová kaše

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • filip777 | 16. 12. 2012 15:28

    Normální krupička

  • no-niki | 8. 11. 2012 08:41

    Nevím, kde se stala chyba, ale mě se kaše v pekárně prostě neudělala. Po půl hodině vypadala stále stejně, takže jsem ji přelila do hrce a dodělala na sporáku :-( Můj program na marmeládu míchal cca 10 minut na začátku a pak se nádoba pouze nahřívala... Déle jak půl hodiny jsem nebyla ochotná na takové jídlo, jakým je krupicová kaše, čekat :-!

  • pecka55
    pecka55 | 3. 5. 2011 18:13

    Kaše je výborná ;-) , jen máme radši trochu řidší, tak příště uberu krupičku. <3 Pochutnali jsme si všichni...manžel, naše malá i já :-P Děkuji za inspiraci O:-)

  • venyss venyss | 4. 10. 2009 18:49

    Dnes jsem dělala klukům, musím moc pochválit za nápad. Z počátku jsem byla skeptická k tomu postupu,ale fakt jsem nadšená...žádné míchání, žádné připálené hrnce,jen bych dala více mléka,bylo to dost husté! 1.

  • Sylva P. | 20. 2. 2009 10:01

    Krupičnou kaši už jinak nedělám. Ale hlavně dětem tak nějak víc chutná.

  • Sylva P. | 21. 1. 2009 08:22

    Anonym napsal, že je nekonomické vařit kaši v pekárně. Ale mytí těch připálených hrnců při klasickém vaření mi připadá daleko neekonomičtější

  • René Vodičková | 22. 9. 2008 10:43

    Minulý týden jsem si koupila pekárnu Moulinex a o víkendu jsem ihned udělala kašičku. No super škoda, že takové věci nebyly když jsem měla malého kluka teď mu je 19 tak si ji děláme s manželem. Dávám 1

  • Marie Svobodová | 4. 2. 2008 16:14

    pro Renatu: mám Alasku 2600 dělala jsem marmeládu a mně naopak pekárna nemíchala prvních 5 min. jenom zahřívala a pak míchala až do konce, přeji hezký den Marie

  • Michal-st | 31. 1. 2008 19:17

    Teď jsem dodělal kaši a musím konstatovat, že je to opravdu SUPER nápad. Nikde žádné hroudy, cucky a připálené hrnce. Jen bych pro větší hustotu ubral mléko o 100ml.

  • Miriam | 29. 1. 2008 17:59

    Super kaše!!!!! Nemusím stát u sporáku a míchat :) :)Moc děkuji za recept.

  • Renata Zaj | 22. 1. 2008 19:23

    mám dotaz: jestli někdo máte pekárnu alasku a jestli vám na programu marmeláda míchá i po dobu vaření kaše. já ji tam dnes chtěla udělat a míchala jen 5 min. na začátku a pak už nic, tak jsem ji po 20minutách vyškrábla ode dna a rozkvedlala a dovařila v hrnci :-(

  • Jana Bromová | 12. 1. 2008 22:42

    zajímalo by mě jestli se dá v pekárně udělat i puding.Zkoušeli jste to?

  • Monika Schusterová | 7. 11. 2007 22:54

    Všem děkuji za pochvalu.Sůl nedávám.A moc mi tam nechybí.Ale myslím,že každá z nás kašičku dělá,či dělala,tak recept může udělat podle sebe,tak jak jsme zvyklí,s tím rozdílem,že jí udělá v pekárně a bez práce.Tohle je jen nápad,že i to jde.Takže můžete improvizovat.

  • fidorka | 7. 11. 2007 12:16

    Je to uplna bomba!!!! neuvěřitelne co ty naše pekarníčky dokažou..........!!!bez namahy a vše tip top............skvely napad děkuji..... :-))

  • Petra | 2. 11. 2007 17:44

    skvělý nápad...já tak dělám i rýžovou kaši ...

  • Mirka | 27. 10. 2007 10:06

    Super nápad! Kaše je výborná a bez práce. Dávám hned i kousek másla a v receptu chybí špetka soli. Emčo, míchat pár minut nestačí, všichni víme, že se má vařit nejméně 20 minut..

  • Monika Schusterova | 23. 9. 2007 21:03

    Díky za pochvalu.

  • Lada Kolínská | 23. 9. 2007 15:06

    Kaši v pekárně jsem vyzkoušela a je to super! Žádné míchání, připálení, hrudky... Myslím, že ani není třeba přikrývat formu alobalem, nevypadalo to, že by měla snahu vytékat. Díky za skvělý tip.

  • Monika Schusterova | 22. 9. 2007 18:15

    Záleží na sporáku.Můj sporák než se rozehřeje tak kaše v pekárně je hotová.A nemusím u ní stát a hlídat.A než si děti vykoupu mám kaši hotovou.A proč si to neulehčit když můžu.

  • Anonym | 22. 9. 2007 15:26

    Řekla bych,že také ekonomicky výhodnější.

  • Emča S. | 21. 9. 2007 22:03

    což o to,pekárnu vlastním,ale není poněkud jednodušší pár minut míchat kaši vařečkou v rendlíku?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Kaše krupicové Nejlepší dezerty
Moučníky Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dětská krupice Mléko
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boršč

Boršč

Piškotové těsto

Piškotové těsto

Krůtí prso jedna báseň

Krůtí prso jedna báseň

Pomazánka "hned pryč"

Pomazánka "hned pryč"

Valašské koláče - Frgále

Valašské koláče - Frgále

Závitky s cibulovou náplní

Závitky s cibulovou náplní

Přírodní plátky se zeleninou a fazolemi

Přírodní plátky se zeleninou a…

Vepřová omáčka s žampiony

Vepřová omáčka s žampiony

Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky

Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

63
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Grilovaná domácí pita s hummusem a jarní zeleninou
Grilovaná domácí pita s…
25
Špagety s bazalkou
Špagety s bazalkou
22
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
Kapr s rebarborovým…
21
Ječná kaše s luštěninami, základní recept
Ječná kaše s luštěninami…

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Krupicová kaše z domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact