Kaše je krásně nadýchaná, nejspíš už jinou vařit nebudu :)) Jen jsem měla trošku problém rozmíchat do horké kaše sníh z bílků, zůstaly tam malinké kousíčky nerozmíchaného sněhu, i když jsem použila mixér.
Výborná, ještě jsem krupičku se sněhem nedělala...a to ji dělám často :) Ale teď si s ní asi vždycky dám tuhle práci. Byla skvělá, lehoučká a zmizela v nás rekordně rychle :)
Simča Sládková
|15. 6. 2009 09:43
Sypeme kakaem, pokapeme rozpuštěným máslem a ozdobíme tahy lžicí dovnitř a ven - a i z obyčejné "krupičky" je krásné jídlo. Máme ho doma cca 1x měsíčně a to už u nás nejsou žádná batolata :-) S.
Anonym
|14. 10. 2005 12:04
Dostal jsem na toto jídlo chuť,i přes to,že mám na krku 5 křížků a nevařím,po drobné úpravě pro mé zdravotní zatížení,jsem si na jídle podle Vašeho reeptu pochutnal.
Zdenek
|6. 9. 2005 16:19
hm, s tema vajickama se udelaly ty same veci jako pri Mlecne ryzi co tady mate...asi univerzalni vec.
Anonym
|14. 6. 2005 19:25
Studentske vylepseni:) Bez masla, vajicka, cukru a kompotu. Pridat lzici medu. Na koleji se toho vic nenajde:) Priprava zasedne v teflonove panvi, tam se krupice nepripaluje. Doba pripravy 4 minuty na maximalni plamen za zbesileho michani.
Majka
|26. 8. 2004 12:16
již jsem si dlouho tak nepochutnala na obyčejné krupicové kaši. Je fakt moc dobrá