Hmmm , ten bielkový sneh mi príde logický , ale načo žĺtok ? Nepokazí to tú "tradičnú" chuť ?
Teď jsem ji dovařila a je výborná!!! :-)
Ještě jsem to nejedla ale musím říct že jsem si jistá že to musí být delikatesa! ;-)
Kaše je krásně nadýchaná, nejspíš už jinou vařit nebudu :)) Jen jsem měla trošku problém rozmíchat do horké kaše sníh z bílků, zůstaly tam malinké kousíčky nerozmíchaného sněhu, i když jsem použila mixér.
Krupička se sněhem je opravdu výborná.. ani nebyla tak pracná, jak jsem si myslela, dávám za 1! 8-)
Výborná, ještě jsem krupičku se sněhem nedělala...a to ji dělám často :) Ale teď si s ní asi vždycky dám tuhle práci. Byla skvělá, lehoučká a zmizela v nás rekordně rychle :)
Sypeme kakaem, pokapeme rozpuštěným máslem a ozdobíme tahy lžicí dovnitř a ven - a i z obyčejné "krupičky" je krásné jídlo. Máme ho doma cca 1x měsíčně a to už u nás nejsou žádná batolata :-) S.
Dostal jsem na toto jídlo chuť,i přes to,že mám na krku 5 křížků a nevařím,po drobné úpravě pro mé zdravotní zatížení,jsem si na jídle podle Vašeho reeptu pochutnal.
hm, s tema vajickama se udelaly ty same veci jako pri Mlecne ryzi co tady mate...asi univerzalni vec.
Studentske vylepseni:) Bez masla, vajicka, cukru a kompotu. Pridat lzici medu. Na koleji se toho vic nenajde:) Priprava zasedne v teflonove panvi, tam se krupice nepripaluje. Doba pripravy 4 minuty na maximalni plamen za zbesileho michani.
již jsem si dlouho tak nepochutnala na obyčejné krupicové kaši. Je fakt moc dobrá
Supr