• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Křupavé sušenky se zmrzlinou
Napište svůj komentář k receptu

Křupavé sušenky se zmrzlinou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křupavé sušenky se zmrzlinou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení zmrzlina Carte d’Or Tiramisù
    • 1
      lžíce hořká čokoláda nastrouhaná
    • 40
      g cukr
    • 70
      g hladká mouka
    • 100
      g ořechy nasekané
    • 60
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 1
      kostka droždí
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Smíchejte máslo s cukrem, přidejte 75 g nasekaných ořechů, vejce, mouku, nastrouhanou čokoládu, špetku soli a droždí. Z těsta vyválejte 4 placky - sušenky, které pečte na vymaštěném plechu cca 10 minut při 190°C. Po upečení nechte vychladnout.
2
Na každou sušenku naservírujte kopeček zmrzliny Carte d’Or Tiramisù a ozdobte zbývajícími ořechy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou

Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou

Křupavé mandlové sušenky

Křupavé mandlové sušenky

Jablka se zmrzlinou

Jablka se zmrzlinou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Křupínka | 8. 7. 2013 12:32

    Vážně je tam málo mouky když se tam dá uvedené množství má to konzistenci jako těsto na palačinky :'( :'(

  • Barča | 10. 12. 2011 05:39

    Není v receptu chyba v množství mouky? Těsto po smíchání všech přísad bylo takřka polotekuté, válet placky absolutně nešlo. Nepomohlo ani 15 min v lednici. Přidávala jsem tedy postupně mouku, až jsem se dostala skoro na dvojnásobek původního množství. Výsledek je bohužel úplně jiný než na obrázku :-( :-( Jsou gramáže ingrediencí správně?

  • Danca | 19. 3. 2011 13:21

    Je mi 10. ale zeruuuu vareni miluiju ho. neemuzu todle delat :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :'( :'( :'( :'( :-X ale urcite to bude vytecne. :-) to tohodle receptu jsem se zamilovala <3 :-* :-)

  • Danca | 19. 3. 2011 10:11

    nemusim tam dat orechy?kdyz je nemam.?

  • Danca | 19. 3. 2011 10:06

    Jedna Kostka je to tam napsany ;-) :-) :-) :-) :-)

  • tonca | 20. 12. 2010 17:30

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • Gábina H | 27. 11. 2008 16:00

    Kolik droždí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Hořká čokoláda Máslo Ořechy Sůl Vejce Zmrzlina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Masové závitky

Masové závitky

Játrová čína

Játrová čína

Cuketa vynikající

Cuketa vynikající

Cuketový koláč II.

Cuketový koláč II.

"Bramborák" se švestkami

"Bramborák" se švestkami

Jogurtové řezy II.

Jogurtové řezy II.

Prdelačka z jelítka - jíšková

Prdelačka z jelítka - jíšková

Fazolky s vepřovou panenkou

Fazolky s vepřovou panenkou

Jednoduchá špenátová polévka se sýrem

Jednoduchá špenátová polévka se sýrem

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

246
Skořicový elixír
Skořicový elixír
191
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
73
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
53
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Dýňové pyré s bramborem
Dýňové pyré s bramborem

Zajímavé články

Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se rozkvetlou sladkou nádherou
Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se…
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
AHA.cz Zklámaní Šípa ze Všechnopárty: Pro potupný neúspěch má ale vysvětlení

Zklámaní Šípa ze Všechnopárty: Pro potupný neúspěch má ale vysvětlení

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Petr Vágner s Laskonkou míří na grónský ledovec: Svatba v minus 30 stupních?

Petr Vágner s Laskonkou míří na grónský ledovec: Svatba v minus 30 stupních?

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Další doporučené recepty:

Křupavé pikantní kapustičky
Křupavé pikantní kapustičky
Křupavé placky s hruškami
Křupavé placky s hruškami
Křupavé polentové hranolky
Křupavé polentové hranolky
Křupavé vafle s avokádem, lososem a vejcem
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Křupavé válečky s vinnou klobásou
Křupavé válečky s vinnou klobásou
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
  • Recepty.cz
  • Křupavé sušenky se zmrzlinou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact