• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Křupavé sušenky se zmrzlinou
Napište svůj komentář k receptu

Křupavé sušenky se zmrzlinou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křupavé sušenky se zmrzlinou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení zmrzlina Carte d’Or Tiramisù
    • 1
      lžíce hořká čokoláda nastrouhaná
    • 40
      g cukr
    • 70
      g hladká mouka
    • 100
      g ořechy nasekané
    • 60
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 1
      kostka droždí
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Smíchejte máslo s cukrem, přidejte 75 g nasekaných ořechů, vejce, mouku, nastrouhanou čokoládu, špetku soli a droždí. Z těsta vyválejte 4 placky - sušenky, které pečte na vymaštěném plechu cca 10 minut při 190°C. Po upečení nechte vychladnout.
2
Na každou sušenku naservírujte kopeček zmrzliny Carte d’Or Tiramisù a ozdobte zbývajícími ořechy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou

Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou

Křupavé mandlové sušenky

Křupavé mandlové sušenky

Jablka se zmrzlinou

Jablka se zmrzlinou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Křupínka | 8. 7. 2013 12:32

    Vážně je tam málo mouky když se tam dá uvedené množství má to konzistenci jako těsto na palačinky :'( :'(

  • Barča | 10. 12. 2011 05:39

    Není v receptu chyba v množství mouky? Těsto po smíchání všech přísad bylo takřka polotekuté, válet placky absolutně nešlo. Nepomohlo ani 15 min v lednici. Přidávala jsem tedy postupně mouku, až jsem se dostala skoro na dvojnásobek původního množství. Výsledek je bohužel úplně jiný než na obrázku :-( :-( Jsou gramáže ingrediencí správně?

  • Danca | 19. 3. 2011 13:21

    Je mi 10. ale zeruuuu vareni miluiju ho. neemuzu todle delat :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :'( :'( :'( :'( :-X ale urcite to bude vytecne. :-) to tohodle receptu jsem se zamilovala <3 :-* :-)

  • Danca | 19. 3. 2011 10:11

    nemusim tam dat orechy?kdyz je nemam.?

  • Danca | 19. 3. 2011 10:06

    Jedna Kostka je to tam napsany ;-) :-) :-) :-) :-)

  • tonca | 20. 12. 2010 17:30

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • Gábina H | 27. 11. 2008 16:00

    Kolik droždí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Hořká čokoláda Máslo Ořechy Sůl Vejce Zmrzlina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazole z Vysočiny

Fazole z Vysočiny

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Ořechová bábovka III.

Ořechová bábovka III.

Tvarohové knedlíky

Tvarohové knedlíky

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Buchta z mléka

Buchta z mléka

Měsíční krajina

Měsíční krajina

Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem

Zapečené těstoviny s rajčaty,…

Adžika směs z mletého masa

Adžika směs z mletého masa

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

41
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
26
Nejlepší horká čokoláda!
Nejlepší horká čokoláda!
26
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Pohřeb Františka Němce (†92) z Krkonošských pohádek: Loučil se i Satoranský! A rozdávalo se víno

Pohřeb Františka Němce (†92) z Krkonošských pohádek: Loučil se i Satoranský! A rozdávalo se víno

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Křupavé pikantní kapustičky
Křupavé pikantní kapustičky
Křupavé placky s hruškami
Křupavé placky s hruškami
Křupavé polentové hranolky
Křupavé polentové hranolky
Křupavé vafle s avokádem, lososem a vejcem
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Křupavé válečky s vinnou klobásou
Křupavé válečky s vinnou klobásou
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
  • Recepty.cz
  • Křupavé sušenky se zmrzlinou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact