• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Napište svůj komentář k receptu

Křupavé hovězí nudličky s brokolicí

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 30
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
5fotografií
Nahrát fotku
 

Šťavnaté a plné chuti, takové jsou hovězí nudličky s brokolicí podle časopisu F.O.O.D. Hotové jsou za 20 minut a díky snadné přípravě je zvládnou uvařit i naprostý začátečníci. Vyzkoušejte je ještě dnes.

Suroviny

4 porce
    • 400
      g vysoký roštěnec
    • 4
      lžička kukuřičný škrob
    • 1
      ks brokolice
    • 1
      ks červená paprika velká
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      ks jarní cibulka
    • řepkový olej
    • sůl
    • rýže k podávání
  • Omáčka
    • 150
      ml sojová omáčka
    • 100
      ml voda
    • 2
      lžíce třtinový cukr
    • 3
      lžička kukuřičný škrob

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájejte na tenké nudličky a osolte. V misce ho promíchejte se škrobem a nechte chvíli odležet. Brokolici rozeberte na malé růžičky a ty pokrájejte, papriku nakrájejte na malé kousky, česnek na plátky a jarní cibulku na kolečka.

RADA: Jak snadno oloupat česnek?

2
Ve větší pánvi nebo woku rozehřejte zhruba 2 lžíce oleje a maso zprudka opečte, postačí asi 2 minuty. Jednotlivé kousky od sebe oddělte. Maso vyjměte děrovanou naběračkou na talíř. Do výpeku dejte brokolici a papriku a asi 3 minuty zeleninu restujte, poté přidejte česnek a vše restujte ještě minutu.

RADA: Jak na poslední kapku oleje

3
Promíchejte všechny suroviny na omáčku a vlijte ji do pánve. Promíchejte, přiveďte k varu, přidejte maso a ihned odstavte z ohně. Směs promíchejte a podávejte s rýží posypané nasekanou cibulkou.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí chilli čína

Hovězí chilli čína

Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Hovězí guláš

Hovězí guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Červená paprika Česnek Jarní cibulka Kukuřičný škrob Řepkový olej Rýže Sojová omáčka Sůl Třtinový cukr Voda Vysoký roštěnec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Paprikový salát

Paprikový salát

Čebureky

Čebureky

Šťavnatý citronový koláč

Šťavnatý citronový koláč

Troubový segedinský guláš

Troubový segedinský guláš

Jablečný tvarohový dort

Jablečný tvarohový dort

Salát s rukolou a olivami

Salát s rukolou a olivami

Dušená kari z dýně v mletém mase

Dušená kari z dýně v mletém mase

Špagety s baby špenátem, rajčátky a mozzarellou

Špagety s baby špenátem, rajčátky a…

Rybí steak

Rybí steak

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

59
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
48
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
26
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
15
Rychlá květáková polévka
Rychlá květáková polévka
12
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Křupavé cibulové kroužky
Křupavé cibulové kroužky
Křupavé cuketové placičky
Křupavé cuketové placičky
Křupavé fazolky jako příloha
Křupavé fazolky jako příloha
Křupavé kapustové chipsy se sýrem
Křupavé kapustové chipsy se sýrem
Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou
Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou
Křupavé košíčky s karamelem
Křupavé košíčky s karamelem
  • Recepty.cz
  • Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact