• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Napište svůj komentář k receptu

Křupavé hovězí nudličky s brokolicí

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 29
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
5fotografií
Nahrát fotku
 

Šťavnaté a plné chuti, takové jsou hovězí nudličky s brokolicí podle časopisu F.O.O.D. Hotové jsou za 20 minut a díky snadné přípravě je zvládnou uvařit i naprostý začátečníci. Vyzkoušejte je ještě dnes.

Suroviny

4 porce
    • 400
      g vysoký roštěnec
    • 4
      lžička kukuřičný škrob
    • 1
      ks brokolice
    • 1
      ks červená paprika velká
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      ks jarní cibulka
    • řepkový olej
    • sůl
    • rýže k podávání
  • Omáčka
    • 150
      ml sojová omáčka
    • 100
      ml voda
    • 2
      lžíce třtinový cukr
    • 3
      lžička kukuřičný škrob

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájejte na tenké nudličky a osolte. V misce ho promíchejte se škrobem a nechte chvíli odležet. Brokolici rozeberte na malé růžičky a ty pokrájejte, papriku nakrájejte na malé kousky, česnek na plátky a jarní cibulku na kolečka.

RADA: Jak snadno oloupat česnek?

2
Ve větší pánvi nebo woku rozehřejte zhruba 2 lžíce oleje a maso zprudka opečte, postačí asi 2 minuty. Jednotlivé kousky od sebe oddělte. Maso vyjměte děrovanou naběračkou na talíř. Do výpeku dejte brokolici a papriku a asi 3 minuty zeleninu restujte, poté přidejte česnek a vše restujte ještě minutu.

RADA: Jak na poslední kapku oleje

3
Promíchejte všechny suroviny na omáčku a vlijte ji do pánve. Promíchejte, přiveďte k varu, přidejte maso a ihned odstavte z ohně. Směs promíchejte a podávejte s rýží posypané nasekanou cibulkou.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí chilli čína

Hovězí chilli čína

Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Hovězí guláš

Hovězí guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Červená paprika Česnek Jarní cibulka Kukuřičný škrob Řepkový olej Rýže Sojová omáčka Sůl Třtinový cukr Voda Vysoký roštěnec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety na paprice

Kotlety na paprice

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Placky z kysaného zelí

Placky z kysaného zelí

Vídeňská vařená bábovka

Vídeňská vařená bábovka

Žemlovka s tvarohem a jablky

Žemlovka s tvarohem a jablky

Jemná pórková pomazánka

Jemná pórková pomazánka

Smaženky s mladými cuketami

Smaženky s mladými cuketami

Americký Coca-Cola koláč (buchta) s polevou

Americký Coca-Cola koláč (buchta) s…

Papoušková buchta

Papoušková buchta

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

244
Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
Svíčková na smetaně s…
231
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
66
Piškotový dort „Malakov“
Piškotový dort „Malakov“
57
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
34
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Zpověď Sáry Donutilové (31) pro Blesk: Poprvé promluvila o ztrátě dítěte...

Zpověď Sáry Donutilové (31) pro Blesk: Poprvé promluvila o ztrátě dítěte...

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Křupavé cibulové kroužky
Křupavé cibulové kroužky
Křupavé cuketové placičky
Křupavé cuketové placičky
Křupavé fazolky jako příloha
Křupavé fazolky jako příloha
Křupavé kapustové chipsy se sýrem
Křupavé kapustové chipsy se sýrem
Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou
Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou
Křupavé košíčky s karamelem
Křupavé košíčky s karamelem
  • Recepty.cz
  • Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact