Šťavnaté a plné chuti, takové jsou hovězí nudličky s brokolicí podle časopisu F.O.O.D. Hotové jsou za 20 minut a díky snadné přípravě je zvládnou uvařit i naprostý začátečníci. Vyzkoušejte je ještě dnes.
Maso pokrájejte na tenké nudličky a osolte. V misce ho promíchejte se škrobem a nechte chvíli odležet.
Brokolici rozeberte na malé růžičky a ty pokrájejte, papriku nakrájejte na malé kousky, česnek na plátky a jarní cibulku na kolečka.
Ve větší pánvi nebo woku rozehřejte zhruba 2 lžíce oleje a maso zprudka opečte, postačí asi 2 minuty. Jednotlivé kousky od sebe oddělte. Maso vyjměte děrovanou naběračkou na talíř.
Do výpeku dejte brokolici a papriku a asi 3 minuty zeleninu restujte, poté přidejte česnek a vše restujte ještě minutu.
Promíchejte všechny suroviny na omáčku a vlijte ji do pánve.
Promíchejte, přiveďte k varu, přidejte maso a ihned odstavte z ohně. Směs promíchejte a podávejte s rýží posypané nasekanou cibulkou.