• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Napište svůj komentář k receptu

Křupavé hovězí nudličky s brokolicí

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 29
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
5fotografií
Nahrát fotku
 

Šťavnaté a plné chuti, takové jsou hovězí nudličky s brokolicí podle časopisu F.O.O.D. Hotové jsou za 20 minut a díky snadné přípravě je zvládnou uvařit i naprostý začátečníci. Vyzkoušejte je ještě dnes.

Suroviny

4 porce
    • 400
      g vysoký roštěnec
    • 4
      lžička kukuřičný škrob
    • 1
      ks brokolice
    • 1
      ks červená paprika velká
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      ks jarní cibulka
    • řepkový olej
    • sůl
    • rýže k podávání
  • Omáčka
    • 150
      ml sojová omáčka
    • 100
      ml voda
    • 2
      lžíce třtinový cukr
    • 3
      lžička kukuřičný škrob

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájejte na tenké nudličky a osolte. V misce ho promíchejte se škrobem a nechte chvíli odležet. Brokolici rozeberte na malé růžičky a ty pokrájejte, papriku nakrájejte na malé kousky, česnek na plátky a jarní cibulku na kolečka.

RADA: Jak snadno oloupat česnek?

2
Ve větší pánvi nebo woku rozehřejte zhruba 2 lžíce oleje a maso zprudka opečte, postačí asi 2 minuty. Jednotlivé kousky od sebe oddělte. Maso vyjměte děrovanou naběračkou na talíř. Do výpeku dejte brokolici a papriku a asi 3 minuty zeleninu restujte, poté přidejte česnek a vše restujte ještě minutu.

RADA: Jak na poslední kapku oleje

3
Promíchejte všechny suroviny na omáčku a vlijte ji do pánve. Promíchejte, přiveďte k varu, přidejte maso a ihned odstavte z ohně. Směs promíchejte a podávejte s rýží posypané nasekanou cibulkou.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí chilli čína

Hovězí chilli čína

Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Hovězí guláš

Hovězí guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Červená paprika Česnek Jarní cibulka Kukuřičný škrob Řepkový olej Rýže Sojová omáčka Sůl Třtinový cukr Voda Vysoký roštěnec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Tvarohové knedlíky

Tvarohové knedlíky

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Ovocno-tvarohový koláč

Ovocno-tvarohový koláč

Drožďová polévka křečka Josífka s vločkami

Drožďová polévka křečka Josífka s…

Kuřecí nudličky na nivě

Kuřecí nudličky na nivě

Gratinované brambory III

Gratinované brambory III

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Vylepšené rafaello řezy

Vylepšené rafaello řezy

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

110
Dýňová tortila
Dýňová tortila
94
Máslové řízky
Máslové řízky
82
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
30
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Křupavé cibulové kroužky
Křupavé cibulové kroužky
Křupavé cuketové placičky
Křupavé cuketové placičky
Křupavé fazolky jako příloha
Křupavé fazolky jako příloha
Křupavé kapustové chipsy se sýrem
Křupavé kapustové chipsy se sýrem
Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou
Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou
Křupavé košíčky s karamelem
Křupavé košíčky s karamelem
  • Recepty.cz
  • Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact