• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Křupavé domácí rohlíčky
Napište svůj komentář k receptu

Křupavé domácí rohlíčky

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křupavé domácí rohlíčky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka (Speciál)
    • 0,50
      ks droždí (kostky)
    • 3
      dl mléko
    • 70
      g sádlo (Vepřové)
    • 1
      lžička cukr
    • 2
      lžička sůl (Zarovnané lžičky)

Postup přípravy receptu

1
Z droždí, cukru a mléka si připravíme kvásek. Moukou se sádlem a solí vypracujeme na vláčné kynuté těsto. Rozdělíme si ho na dvě poloviny, které vyválíme na dva kruhy. Ty rádýlkem rozdělíme na 8 dílků (dohromady tedy 16) a stočíme je směrem od kraje do středu na rohlíčky.
2
Necháme je trochu nakynout, potřeme vajíčkem a sypeme sezamem, mákem, plněným semínkem, solí, kmínem nebo sýrem. Upečeme dokřupava.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křupavé pikantní kapustičky

Křupavé pikantní kapustičky

Lehké a křupavé vafle

Lehké a křupavé vafle

Křupavé mini vánočky

Křupavé mini vánočky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ludmila | 15. 11. 2016 19:41

    já přidávám do těsta semínka slunečnice a lnu. Máme to tak moc rádi. A jsou fakt s těmi semínky super!!!!!!!

  • hana smažinková | 23. 5. 2010 09:22

    Dnes peču podruhé. Jsou opravdu výborné. Jen pokaždé zapomínám koupit sádlo, tak dělám s máslem a do každého rohlíku ještě kousek másla zamotám. Dávám za 1.

  • Eva Kolčavová | 21. 9. 2009 09:00

    V sobotu jsem opět pekla a dovnitř každého rohlíku jsem zamotala plátek anglické. Úžasné, manžel mě vychvaloval do nebe :-)

  • Eva Kolčavová | 23. 8. 2009 15:31

    Vynikající, doporučuji. Můj syn je rohlíkovej a jen trošku vychládly už začaly mizet. Rohlíky jsem pekla poprvé a bez problému se povedly. Rychlé a vynikající. Pokud zapomenete koupit pečivo je to k nezaplacení. Díky za recept.

  • Nikola Kadlecová | 21. 6. 2009 14:06

    Rohlíčky byly úžasné. Včera jsem je upekla a na snídani už nezbyly.

  • Beata Škanderová | 9. 6. 2009 22:29

    Nechávajú sa kysnúť len rohlíčky alebo aj cesto?

  • ladislava staffenová | 10. 10. 2008 20:09

    Tak tedy nevím - když má někdo dnu a spořádá plech těchto rohlíčků a za tepla ....:-((((( Jinak ty rohlíčky dobré jsou, ale i když to někdo cchce pochválit, neměl by to moc přehánět. Kdo ví, co umí dna ...pochopí...a jaká dieta se drží...Anežko, nić ve zlém.:-)

  • Anežka Lišková | 10. 10. 2008 18:29

    Rohlíčky byly výborné , chválil je i manžel....má dnu a tak ted´nesmí maso..... spořádal celý plech ještě za tepla.... :-)

  • LENKA FRANTOVÁ | 10. 2. 2008 13:15

    ROHLÍKY JSEM PEKLA POPRVÉ A POVEDLY SE PŘESNĚ DLE RECEPTU. VÝBORNÉ...

  • peta | 29. 5. 2006 23:02

    najit recept na rohlik je umeni souhlasím s Daliborem jsou moc dobré.

  • Zuzana Bugárová | 11. 10. 2005 09:24

    Noc nič moc, radšej si kúpim ráno v obchode čerstvé

  • Dalibor Novak | 29. 3. 2005 22:26

    Tak jsem to dneska skusil..Musim uznat, vyvedly se vyborne! Zbastili jsme je jeste za tepla...Co se tyka toho peceni: ja to nechal 10 minut na 180 a pak jsm to dal nanecelych 5 minut na 200, at to chytne barvicku. Vypadaly jako "sladke rohliky"...Proste paradicka...Muzu jen doporucit...Mimochodem: poprve jsem pekl rohliky;-)

  • dudu | 19. 10. 2004 16:41

    a jak horka ma bejt trouba nez to tam soupnem????a asi jak dlouho se maji pect?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Mléko Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nouzová polévka

Nouzová polévka

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Bábovka s olejem

Bábovka s olejem

Svařené víno

Svařené víno

Bábovka s mandarinkami-velká

Bábovka s mandarinkami-velká

Srnčí maso na smetaně

Srnčí maso na smetaně

Malinové profiterolky

Malinové profiterolky

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Gratinované brambory (nejen) se špenátem

Gratinované brambory (nejen) se…

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

80
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
58
Těstoviny (nejen) s kuřecím masem - zdravě a chutně
Těstoviny (nejen) s…
57
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
52
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
51
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Křupavé domácí rohlíčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact