Výborný nápad! Doporučuju spíše pečící papír. Zrovna si na ni pochutnávám a z jedoduché přípravy jsem nadšená :-) :
Za minutu třicet jsem udělal uhlí.
me ty uterky zacali horet :-!
Musím potvrdit, opravdu skvělé, s papírem, posolit z obou stran a v mém případě teda 2 min. v minkrovlnce na plný výkon ;)
Muzu rict, ze jsem nadsena! Bez spineni panve a smazeni, hodne tuku jde pryc... vyborny! Opravdu je to jeden z nej napadu, co se pomeru jednoduchost-vysledek tyce, bych rekla. Doporucuji.
hm bylo to jen teple a cas jsem prodlouzil 2 krat.
Právě jsem to zkusila - vydává to z mikrovlnky hrůzné zvuky, ale výsledek je perfektní. Slanina není tak šťavnatá jako z pánve, ale je vynikající.
Hmm, už ten název je lákavý. Miluju opékanou šťavnatou slaninu, která se v Anglii podává v rámci bohaté snídaně. Nikde jinde jsem zatím nejedla lepší. Určitě ji vyzkouším i v našich podmínkách podle tohoto Vašeho receptu.