• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Křupavá "anglická" slanina z mikrovlnky
Napište svůj komentář k receptu

Křupavá "anglická" slanina z mikrovlnky

autor: sopko
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: 5 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křupavá "anglická" slanina z mikrovlnky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno

Nebyly přidány žádné ingredience.

Postup přípravy receptu

1
Uzený bůček nakrajíme na plátky cca 2 mm silné, "anglická" slanina se prodává už nakrájená. Na velký mělký talíř položíme 2 vrstvy papírových utěrek, na ně položíme plátky bůčku a navrch dáme jednu papírovou utěrku. Plátky se nesmí překrývat. Dáme do mikrovlnky, nastavíme maximální výkon a čas: 2 plátky cc 1 a půl minuty, každý další plátek cca 15-20 vteřin navíc.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Asijská křupavá kachní prsa s lívanci "Mandarin"

Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…

Křupavá ryba s kedlubnou a petrželkovým pyré

Křupavá ryba s kedlubnou a…

Jednoduchá křupavá drobenka na sladké knedlíky, těstoviny, palačinky...

Jednoduchá křupavá drobenka na sladké…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Aja | 12. 10. 2014 10:34

    Výborný nápad! Doporučuju spíše pečící papír. Zrovna si na ni pochutnávám a z jedoduché přípravy jsem nadšená :-) :

  • Bukaj | 10. 6. 2013 16:24

    Za minutu třicet jsem udělal uhlí.

  • honzik | 4. 11. 2012 12:50

    me ty uterky zacali horet :-!

  • salám | 29. 10. 2012 20:12

    Musím potvrdit, opravdu skvělé, s papírem, posolit z obou stran a v mém případě teda 2 min. v minkrovlnce na plný výkon ;)

  • Klárka0302 | 18. 8. 2012 22:47

    Výborné, mohu jen doporučit.

  • Jana | 3. 10. 2011 19:19

    Muzu rict, ze jsem nadsena! Bez spineni panve a smazeni, hodne tuku jde pryc... vyborny! Opravdu je to jeden z nej napadu, co se pomeru jednoduchost-vysledek tyce, bych rekla. Doporucuji.

  • roman | 14. 10. 2010 10:12

    hm bylo to jen teple a cas jsem prodlouzil 2 krat.

  • Hana Janovská | 14. 11. 2009 17:17

    Právě jsem to zkusila - vydává to z mikrovlnky hrůzné zvuky, ale výsledek je perfektní. Slanina není tak šťavnatá jako z pánve, ale je vynikající.

  • Táňa K. | 25. 3. 2009 17:36

    Hmm, už ten název je lákavý. Miluju opékanou šťavnatou slaninu, která se v Anglii podává v rámci bohaté snídaně. Nikde jinde jsem zatím nejedla lepší. Určitě ji vyzkouším i v našich podmínkách podle tohoto Vašeho receptu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Večeře Pozdní večeře Rychlovka Spojené království Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu:
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bifteky se zeleným pepřem

Bifteky se zeleným pepřem

Pórková "malovaná" polévka

Pórková "malovaná" polévka

Zapečená polenta se sýrem

Zapečená polenta se sýrem

Kuře na pomerančích

Kuře na pomerančích

Zeleninová polévka s pohankou

Zeleninová polévka s pohankou

Lilkové koláčky

Lilkové koláčky

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Jednoduchá masová směs (nejen) se zelím

Jednoduchá masová směs (nejen) se…

Čokoládové brownies s marshmallows

Čokoládové brownies s marshmallows

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

171
Dýňová tortila
Dýňová tortila
147
Máslové řízky
Máslové řízky
106
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
67
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
64
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz 5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Křupavá "anglická" slanina z mikrovlnky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact