Tak jsem to zdárně dodělala ,tak zítra, jsem zvědavá jak bude chutnat :-) a ta práce s tím to byla radost ,šlo to samo a né jak psala paní..asi si to neumí zorganizovat díky ;-)
Nejdýl trvá chlazení,jinak v pohodě :)
No tak tím bych se moc nechlubila.že jsem z oboru.Tohle zvládne i dítě a hlavně musíš si to umět zorganizovat.A netuším nad čím jsi strávila půl dne za hodku a půl je hotov. O:-)
Zase taková tragédie to není. Metly stačilo umýt jednou - první šlehám bílky, metly nemyju a šlehám žloutky s cukrem a ostatními surovinami. Umyju a pak vyšlehám šlehačku a metlami od šlehačky zbytek ingrediencí na krém. Misky jsem si umyla taky, to je pravda, ale ty dvě misky byly umyté během minuty. Práce všeho všudy na hodinu a půl nejvýš a kuchyň uklizená za dvě minuty. Myslím, že to bez problémů zvládne i ten začátečník.
Dělalo se mi to parádně, jen jsem dala místo kakaa Granko a dort je hrozně světlý :(... Chladí se na zítra v ledničce, tak jsem zvědavá, jaký bude :)!.. Vyřízla jsem z plátu čísla 25 a přiložila fotku.
Musím se omluvit, že jsem pohanila recept, podávala jsem dort až druhý den, přes noc byl vledničce. Dle ohlasu strávníků, musím přehodnotit, považovali ho všichni za výtečný!!!!!!
Práce jako na kostele, celá kuchyn a všechno nádobí zaflákané, třeba smývat, protože misky a šlehač je pořád třeba čistý, práce na půl dne, spousta materiálu, co to stálo nepočítám, výsledek rozpačitý, nic moc, dalo se to jíst. A to jsem z oboru, pro začínající nedoporučuji. :'(
jeden z nejlepších receptů na těchto stránkách, opravdu výborný ;-)
Leni, zkuste posyp víc přimáčknout ke krému, ale to zas není takový problém, hlavně, že chutná ;-)
Zákusek se povedl,krém byl fajn,ale rozdrobený piškot navrchu se docela drolil a padal.Má to tak být,anebo je v něčem problém?
chutnalo, moc dobré, jen do krému jsem musela přidat cukr, s jedním vanil. cukrem to pro nás slaďouše nebylo vůbec sladké :o)),
Andreo, a taky do sebe "nenaperete" spoustu éček!chystám se ho péct zítra k tatkovým narozeninám :-)
Andreo: Rozdíl je v tom, že tento dort na plech je domácí, jistě za něj budete pochválena a budete z mít z výsledku radost mnohem víc než ze smíchání prášku a uplácání.
tento recept mi přišel mailem i s fotečkama, tak jsem jej po obědě upekla. Má sice tuhnout do druhého dne v lednici, ale už jsme jej zkoušeli, je vynikající. Banánů jsem dala 5, ikdyž byly veliké, bylo to akorát pokryté. Puding jsem dala s banánovou příchutí. dávám 1.
Andreo, rozdíl mezi dortem v pytlíku a dortem tímto na plechu je mimojiné ve velikosti, dále pak v obsahu chemie a v neposlední řadě v přípravě. pokud připravujete buchty raději z pytlíku, nic Vám v tom nebrání...já osobně ale dávám přednost věcem připraveným doma, tím spíše když objevím recept na domácí přípravu moučníku, který mi chutnal už z pytlíku. :)
Byl výborný ...1.
Dokážete mi vysvětlit, jaký je rozdíl mezi rozdrobeným dortem v pytlíku a rozdrobeným dortem na plechu, když se to sype úplně stejně???
Pekla jsem, je výborný, krém je fantastický na léto nádherně osvěžující. Jen jsem dala více banánů 4 jsou málo. Hodnotím 1*
Markéto, určitě zanedlouho vyzkouším, protože syn miluje tento krtkův dort a já ho dělám poměrně často, ale nemám ráda to "drobení", když to padá po stole, je z toho binec. Proto vítám tento recept a určitě dám vědět, jak chutnal !!